lauantai 17. tammikuuta 2015

Kaiken Kansan Kuvakisa

Voi kuulkaa kun olen saanut täällä nauraa aivan hulvattomia nauruja teidän kuvillenne, miljoonat kiitokset näistä piristävistä hetkistä!

Ennen kuin näytän kärkikuusikon, haluan laittaa tähän Anette Sorosen lähettämät kuvat. Tämä kuvasarja ansaitsee ison hatunnoston (ja pienen ylimääräisen palkinnon), ihan jo sen takia, että vaikka tuossa sekä hevonen että ihminen satuttivat itsensä, pystyy ratsastaja nauramaan jälkikäteen ja lähettämään tämän kaikkien nähtäväksi.Kova tyyppi olet Anette, onnea! :D

Tällaisen viestin Anette laittoi näistä Selja Koskelan kuvaamista kuvista:

"Pieni tarina tapahtuneesta: Uusien hakkiksien toinen käyttökerta. Ekalla laukalla kun aloin heppaa kääntämään napsahti remmi poikki. Kuvista huomaakin kuinka suitset irtosivat ja tuli sieltä sit lennettyä alas. :D Hevonen juoksenteli autotiellä ja sai haavoja jalkoihinsa ja kenkä irtosi. Tapahtuma ei ollut mitenkään hauska, mutta jälkeenpäin kuvat naurattavat.. :D Kuvaaja kuvannut oikeaan aikaan! Myyjä kertoi vasta jälkeenpäin että hakkikset olivat monen vuoden vanhat.. Hevonen saikulla vähän aikaa ja remmit vaihtoon."

Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvoin, äärimmäisen monimutkaisten matemaattisten kaavojen kautta ( jepjep..), seinäkalenterin voittajaksi Janita Vuoren. Onneaonnea sinulle!

Kärkikuusikko, olkaa hyvät.

I paras kuva.. tartteeko mun yhtään edes selitellä miksi tämä on minusta riemastuttavin ei-ehkä-niin-paras-ratsastuskuva!?! Minusta tämä pitäisi minusta näyttä kaikille ponitytöiksi haluavien "äitiiiii ostaa mullee oma shetlanninponi heee-tiiii" tyttöjen äideille; että tässä on sitten se todellisuus :D

Kuvan lähettänyt Tuuli Jääskeläinen kirjoitti näin:
"Kuva on minun kuvaamani, ja etualalla ovat Johannan Niskasen tytär Sini, sekä Sinin oma poni Pikkuvirran Cinny. Taustalla on Johannan toinen tytär Meri poninsa Lillen kanssa, ja minun ponini Braamer, joka on juuri heittänyt kaverini Iidan alas selästään. 

Yhteen pieneen kuvaan mahtuu paljon värikästä menoa!"

Todentotta :D

II paras kuva (ja yllättäen taas on shetlanninponi kyseessä.. :D )

Silja-siskostaan kuvan lähettänyt Elisa Tuisku kirjoitti näin:
"Koko päivän meillä oli siskoni kanssa suunnitteilla hupsutella hevosten kanssa, ratsastaa riimulla, tehdä agilityjuttuja ym.. Päivän parhaat otokset tässä, ei meilläkään aina hyvin suju"
(Siljan ottama kuva Elisasta löytyy huomisen postauksesta :) )


III paras kuva, osaavat ne hevosetkin! :D

Kuvan lähettänyt Janita Kuismin kirjoitti (sen minkä me kaikki muutkin onneksi jo tiedämme..), että "p
uoliveristen kanssa hieman erimiellisyyksiä.."


IV paras kuva, jossa on Johanna Urkko sph-tammansa kanssa sänkkärillä. Kuva on ottanut paljonpaljonpaljon hevosia kuvannut Mirella Ruotsalainen/ Hertjekker (nettisivuille täältä!)

V paras kuva on Anniina Kupiaisen lähettämä ja Hanna Latva-Koiviston kuvaama.

Ponit, nämä ovat ihan kamalan kamalia otuksia!! :D

Jaetulla VI sijalla on tämä ja seuraava, kun en pystynyt kumpaakaan pudottamaan pois tästä kärkikuusikosta..

Sofia Ankkurin kuvaama ja Janita Vuoren omasta ratsastushetkestään lähettämä kuva, jonka taustalla on tämä ehkä ihan muutamia kertoja kuultu "Mä kokeilen ravata tällä!" :D


Jaetulla VI sijalla on myös tämä Hanna Asikaisen ottama kuva Sarita Saarentaustasta saksalaisen ratsuponinsa kanssa.Maanantai-iltaan mennessä teen kaksi postausta, missä näytän muut kuvat. Ne(kin) ovat niin hienoja, että ansaitsevat tilaa, siksi kaksi postausta :) Kannattaa siis tulla kurkkimaan, varsinkin kun ajattelin ottaa tämän Kaiken Kansa Kuvakilpailun ihan kuukausittaiseksi tavaksi, niin kauan kun vaan teillä arvon immeiset riittää intoa kuvienne lähettämiseen. Ja tästä Kaiken Kansan Kuvakilpailun seuraavasta aiheesta tulee tietoa tuohon maanantain postaukseen, ihan vaan noin niin kun vinkkinä (toki tuonne blogin kommenttikenttään voi ihan vapaasti heitellä toiveita kuvakisan aiheista!) :)


Lauantaiterveisin

6 kommenttia:

 1. Olipa iloinen ylläri että minusta otettu kuva pääsi kakkoseksi! :) omaan blogiini pääse tästä: (jossa esiintyy myös muita hauskoja kuvia! :D)

  laukka-askelia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä nämä lentelevät ponitytöt ja itsepäiset shettikset sulattavat minun sydämeni :D

   Mukava blogi sinulla itselläsi, hyvähyvä!

   Poista
 2. Eikä miten hauska tuo I paras kuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti niin kertakaikkisen riemastuttava ettei paremmasta väliä!

   Poista
 3. 1 kuva ihan huippu! Tuli omat poniajat mieleen. Tollasia ne ponit on ja just sen takia ihan parhaita. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tosi paljon! :D mä olen otettu tästä voitosta ja jaetusta kuudennesta sijasta! Eipä siinä, ootan innolla muiden kuvien näkemistä, sillä nämä ovat vain niin hauskoja! Ensimmäinen kuva koostaa kyllä ratsastuksen "parhaat" puolet :D

  Janita Vuori

  VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.