perjantai 1. toukokuuta 2015

Kaiken Kansan Kuvakisan tulokset!

Ihan ensimmäisenä, virallinen anteeksipyyntö Tuuli Halmeelle. Hän lähetti alla olevat kuvansa edelliseen "Ollaan hirmu lähekkäin"-kisaan, ja koska olin ne tallentanut aivan väärään kansioon, jäivät ne pois postauksesta (kuvat löytyivät "maksettavat laskut"-kansiostani, jossa ilmeisen harvoin käyn.. *punastuu nolona* ). Tuulille olen jo lähettänyt anteeksipyynnön ja palkinnon (sillä tuo vuohikuva olisi kyllä ehdottomasti päässyt kärkikuusikkoon), vaan vielä kerran, anteeksi kovasti paljon!

Olin viime viikonloppuna kuvaamassa tuossa naapuritallilla issikkakisoja, ja kun niiden tuhansia kuvia selvittelin ja kävin läpi, sekä toimitin kuvia niitä ostaneille kilpailijoille, muistin kuvat.fi-palvelun. Alan sinne kerätä kuviani, tervemenoa niitä katsomaan (TÄÄLTÄ PÄÄSEE!). Myöhemmin liitän sinne kaupan, jonka kautta saa näpsäkästi kuviani ostettua. Toiminee parhaiten sekä helpoiten sekä minun että kuvanostajan kannalta, etenkin nyt kun kisa- ja näyttelykausi taas alkaa (ja kuvia kerääntyy ehkä jotain ziljoona..). Tosin katsotaan kauanko minulta, ei-ehkä-niin-valtavan-tietoteknisesti-suuntautuneelta-immeiseltä menee, että osaan sen kaupan kasata.. :D

Kaikille teille, kenen orivarsalta tai ruunalta puuttuu laidunpaikka, tervetuloa tänne; vielä mahtuu kaksi otusta laumaan lupsakkaan! (Kuvaa klikkaamalla lisätietoa.)Reunoksen Ilkan lahjoittamat kaksi riimua naruineen arvoin Asta Hänniselle ja Kaisa-Maria Jussilalle. Onnea teille!

Ja tässä, kärkikahdeksikko, olkaatten hyvät!

Tämän kisan voittaja on Moona Valldenin lähettämä riemukas kuva (kuvaajana Inka Kalkku). Minulle tämä kuva tuo muistoja ihan itsekin koetuista vastaavista tilanteista.. :D

Toiseksi tulee Susanna Salmen lähettämä kuva (kuvaajana Ronja Karvonen). Aika kiva, lähes onnistunut esteenylitys :D

Kolmanneksi tulee Anette Sorosen lähettämä kuva, joka on kuvana erittäin onnistunut; ja tuo värimaailma on, vaikka kevätihminen olenkin, erittäin kaunis!

Jaetulle neljännelle sijalle tulee Asta Hännisen lähettämä kuva (kuvaajana Suvi Pelkonen).

Ponit - ne o just tollasia ketkuja!! :D

Jaetulle neljännelle sijalle tulee toinen kollaasi (kyllä, nämä ovat sallittuja :) ) ei-niin-onnistuneesta-esteen ylityksestä (tässä ei kuulemma sattunut, onneksi). Kuvan lähetti Levälän Tallin Rosa Sormunen (kuvaajana Anu Herrala, jolle ISOT pisteet siitä, että on kuvannut tilanteen loppuun asti!)

Jaetulle viidennelle sijalle tulee Emilia Lampelan lähettämä ja kuvaama kuva.

Miten nämä estekuvat ovat aina vallalla näissä ei-niin-onnistuneissa kuvissa?! (no okei, joku epäonnistunut kolmikaarinen kiemuraura ei ehkä ole niin kuvauksellinen.. :D )

Jaetulle viidennelle sijalle tulee niin ikään lähes onnistut esteen ylitys (tai no, poni varmaankin on tyytyväinen tähän lopputulemaan..),  kuvan on lähettänyt Kirsi Temonen (kuvaajana Jari Temonen)

Kuudennelle sijalle tulee Pikkuvirran Ponitallin Johanna Niskasen lähettämä kuva (kuvaajana Tuuli Jääskeläinen). Pääsi kuulemma shettisori aika nopeasti palleistaan tuon välikohtauksen jälkeen :D :D 

Viimeistään ylihuomenna maanantaina.. eikun sunnuntaina (ai vähänkö on taas pyhäpäivän myötä päivät sekaisin!!) tulee postaus, jossa on kaikki muutkin tähän kisaan tulleet kuvat. Kannattaa tulla katsomaan nuo loputkin Strömsö-kuvat, koska niiden lisäksi näytän, mitä on palkintoina tulevassa Kaiken Kansan Kuvakisassa (joka alkaa 15.5.). On nimittäin ihan hiukan hienot palkinnot!!

Lupsakkaa vapunpäivän jatkoa teille kaikille toivottaen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.