perjantai 18. joulukuuta 2015

18. joulukuuta/ (Voi kunpa olisikin) lunta!

Harmillista, että aivomme ja tottumuksemme eivät mene käsi kädessä ilmastonmuutoksen kanssa. Vaikka kuinka itse hahmottaa, että oikeasti talvi ehkä alkaa tammi-helmikuussa, eikä lunta täällä Lounais-Hämeessä tule ennen sitä ainakaan niin että se maassa pysyisi muuten kuin sohjona; silti sitä aina toivoo. Lunta, edes hiukan, ja etenkin joulun ajaksi.

Mutta kun ei niin ei. Onneksi voi aina palata edellistalviin, kaivaa sieltä muistoja ja hetkiä ja kuvia, niin että taas jaksaa luvatut vesisateet ja tuulet (ensi viikon alkuun on luvattu plus seitsemää-kahdeksaa astetta..).

Viime talvena jätin ensimmäistä kertaa yhden laidunlohkon aidat paikoilleen, että pääsisivät hankeen melskaamaan. Pääsivät ne, kaikkien suureksi riemuksi. Toivorikkaana jätän taas aidat, lunta odottamaan.













Vielä on muutama tunti aikaa kaivaa kaikista joulukuun postauksista isolla kirjoitetut sanat esille ja lähettää niistä muotoillut vapaamuotoiset tarinat sähköpostiini, minna @ paivakummunhevostila.fi, odottamaan seinäkalenteriarvontaa (minkä voittajan kerron huomisen postauksessa). Seinäkalentereita on vielä jonkun verran jäljellä, niitä passaa tilata, lisätietoja täältä.

Perjantaiterkuin
Minna..
..joka on tooosiiii onnellinen siitä, että lasten joululoma alkaa tänään eikä siis tarvitse hetkeen ajella ees taas heitä kouluun kuskaten ja minun jumpistani on joulutaukoa ja nyt saa vaan keskittyä olemaan ja lepäämään ja varsojen rapsuttelemiseen.
*huokaisee helpottuneena*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.