lauantai 7. toukokuuta 2016

Työpäiväni, vaimitensenytmeni.

Pitemmittä puheitta, tervetuloa mukaan työpäivääni!


Sattumalta herään aikaisin. Aamuyö on valtavan kaunis joten käyn loikahtelemassa pellolla kamerani kanssa, minkä jälkeen menen takaisin nukkumaan.
Toisen kerran herään kello kahdeksan. Maisemaa valaisee vielä kuu, jonka valossa näen hyvin ruokkia hevoset.. 


..minkä jälkeen valmistan itselleni überällöterveellisen aamiaisen.
Aamuvihreänteen nautittuani päätän lähteä lenkille, sopivassa lämpötilassa..
..minkä jälkeen viilennän itseäni, vieden samalla vien varsat ulkoilemaan.
Koska on jo aamupäivä ja aurinko silloin kuulemma polttaa, muistan laittaa ikäiselleni soveltuvaa rasvaa. Samalla ihmettelen, kuinka olen vajaassa viikossa onnistunut tappamaan postitse tilattavista esikasvatettavista taimista jo puolet.
Päätän unohtaa aamun terveellisyyden, teen itselleni kakkosaamiaisen ja juon puoli pannullista kahvia sekä palan painikkeeksi syön levyllisen suklaata.
Koska mönkkäri ei tahdo liikahtaa senttiäkään..
..joudun tekemään hommat kottareilla. Toisaalta onni on, että kottikärryistä ei lähde ääntä, sillä muuten jäisivät kuulematta..
..tämän ratsastajan vienot komennot ja kehut, kun hän uljaan ratsunsa kanssa suorittaa qeopatkumirouhepohjaisella täyspitkällä areenalla piffipaffiharjoitustaan.
Kun paskahommat on tehty, voin siirtyä maalaamaan latoni seinää..
..jonka jälkeen, illan viileydessä, hoidan varsat..
..ja annan niille iltaruoat, samalla ihastellen illan hiljaisuutta.Tämä oli kuudes "työpäiväni"-postaus. Mitä lukijakunta sanoo, pitäisiköhän näitä vielä joskus tehdä uudestaankin?! :D


Lauantaiterkuin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.