torstai 27. marraskuuta 2014

Joulukalenteri, osa 0/24

Katselin valokuvia, taas. Päätin tehdä teille joulukalenterin; tänä vuonna ihan oikeasti tehdäkin sen (viime vuotisen pelkän päättämisen sijaan..). Voi olla että kannattavaa olisi hiukan karsia kuvien määrää, te ette ehkä jaksa katsoa kolmeasataa kuvaa.. :DMaanantain ajattelin aloittaa tutustumisilla. Niitä on tähän kolmeen toimintavuoteen mahtunut jos ja vaikka minkälaisia; rauhallisia ja lupsakoita, kovaäänisiä ja mahtailevia, tunnustelevia ja ihmetteleviä.


Kaksivuotias Piimis oli Veikon ensimmäinen juniori-ikäinen laumajäsen. Se alistui tutustumisen hetkellä, mutta myöhemmin itsepintaisesti roikkui kaikkien pyllyissä, niin kun tulette huomaamaan kuvia katsoessanne (muistaakseni yhden joulukalenteriluukun nimesin "Pyllyssä roikkumiset" ja siellä tämä oripoika on varsin.. hmm.. useassa kuvassa :D ).

Vuotiaat ravuripojat ja jättiläis-Elvis. Laidunsivat koko kesän yhdessä, täydellisessä harmoniassa.

Joulukalenteri alkaa siis maanantaina. Mutta kun kerran aina sanotaan, että aikuisiällä saa tehdä mitä vain viisaaksi näkee, niin tarkoittaako se sitten sitä, että saan tämän viikon lopulla tehdä ensimmäisen-luukun-avaamista-edeltäviä-epävirallisten-luukkujen postauksia?! No, saan tai ei, väliäkö tuolla, koska ylihuomenna lauantaina tulee seuraava epävirallinen luukku, missä kuvat kertovat, kuinka ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n pirtsakalta ja pirskahtelevan iloiselta olo tuntuu näillä pimeillä keleillä.. *iso haukotus ja vielä isompi tatti*.

Pimein terveisin

P.S. Kannattaa ehkä käydä kurkkaamassa tuo ylihuomisen postaus, siinä kerron enemmän joulunajan kilpailusta (kilpailuaika 1.-15.12.), jossa palkintona on tulevan vuoden seinäkalentereita  (nämä postitetaan niin, että ehtivät aatoksi perille, joko voittajalle tai sitten paketoituna haluttuun osoitteeseen).

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että jaksat joulukalenterin tehdä. Sulla on niin mahtavia kuvia, että niitä jaksaa katsella aina vaan uudestaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heidi, hirmu ystävällistä :)

    Tänään se sitten starttasi. Pre-Joulukalenteri tänään lauantaina ja sunnuntaina ja maanantaina sitten Ihan Oikeasti :D

    VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.