perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kaiken Kansan Kuvakisa

Laidunpaikkatiedusteluja ja -varauksia on jo tipahdellut, laitan tähän linkin facebookiin (klikkaa alla olevasta kuvasta :) ), missä tiedot minun eli Päiväkummun Hevostilan tarjoamista laidunpaikoista. Joku kysyi olenko ajatellut pitää orilaidunta, johon oli pakko kommentoida, että eikös minulla ole jo neljänä kesänä sellainen ollut?! :D Nyt laidunlaumassa on viimekesäinen orivarsa, ja hyvin todennäköisesti toinenkin. On kaksi kaksivuotiasta orivarsaa sekä yksi kolmevuotias. Laitumia on kahdessa eri paikassa, tässä tilan yhteydessä ja sitten tuolla kävelymatkan päässä.

Tilaa pihatossakin on, vaikka heti, mikäli oman viimekesäisen orivarsan kanssa alkaa olla ahdasta kotioloissa :D




Nonni. Tästä se taas lähtee, Kaiken Kansan Kuvakisa! Nyt kannattaa osallistua, sillä palkinnot ovat loistavat ja aihe on aikas helppo ja laaja. Koska tässä on hyvää aikaa kuvata, kannattaa ainakin katsoa, että tarkennus on suurinpiirtein kohdillaan, jos mielii kärkeen. Vaan vieläkään ei tarvitse olla ammattilainen tai ylisuperhyperpro tai omata "törkeen hyvää" kalustoa; kun tunne ja tunnelma on kuvassa kohdallaan, toimivat kännykät ja pokkarit siinä missä kalliit järjestelmäkameratkin. Etenkin kun kyky nähdä kuvauksellisia pieniäkin hetkiä ympärillään on aina oleellisempi kuin kameraan käytettyjen eurojen määrä..

Equitarin Maarit Tarkiainen on lupautunut sponsoroimaan tämän kuukauden kuvakisaa, jeeeiiijjjj! Jokaikisen kuvansa kisaan lähettäneen kesken arvon 20€ lahjakortin. Kolme parasta valokuvaa palkitaan niin, että parhaan kuvan lähettäjä saa 40€ lahjakortin, toiseksi tullut saa 30€ lahjakortin ja kolmanneksi tullut saa 20€ lahjakortin, minkä voi sitten käyttää Equitarin verkkokaupassa 

Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset tykkäämisen arvoiselle facebooksivulle, jossa etuja, ajankohtaisuuksia ja muutakin oleellista Equitarista, joka on luotettava kotimainen verkkokauppa, josta saa laatutuotteet, aina nopeat toimitukset ja henkilökohtaista palvelua.



- Kuva, mikä mielestäsi vastaa tehtävänantoa ja esimerkkikuvia. Selfiet hevosen kanssa käyvät, pusipusihalikuvat myös :) Kuvissa saa olla ihmisiä, ratsastavia tai ei-ratsastavia. Hevosten/ ponien rodulla ei ole väliä (saa siellä olla kissoja koiria pupuja papukaijoja mitälie, kunhan nyt edes yksi hevonen/poni löytyisi myös). Kuvat saavat olla myös mustavalkoisia (oi, tähän aiheeseen sopisi älyttömän hyvin mustavalkoisetkin!). Saa olla hellyttäviä, surullisia, koomisia, ratkiriemukkaista, kauniita tai koheltavia kuvia.
- Jokainen voi lähettää MAX 3 KUVAA (minä päätän, millä kuvalla lähettäjä osallistuu kilpailuun, ja vähintään tämä kuva pääsee postaukseen). Sähköpostiin voi liittää pienen tekstin kuvasta kertomaan, tämä julkaistaan mahdollisuuksien mukaan.

 - Mikäli ei ole sinun ottamasi kuva, oltava ehdottomasti kuvaajan lupa ja myös kuvattavien lupa, mikäli haluat lähettää ihmisiä sisältävän kuvan. (Mainitse OMA JA KUVAAJAN NIMET, etu- ja sukunimi, oli kuvaaja sitten sinä tai joku muu.). Kaikkien kuvaajien nimet mainitaan postauksissa.

- Kilpailuaika päättyy APRILLIPÄIVÄNÄ eli KESKIVIIKKONA 1.4. KLO 20. 

- Mikäli haluat kuvasi varmasti pääsevän postauksiin ja osallistuvan parhaiden kuvien valintaan, lähetä kuvat totuttuun tapaan osoitteeseen minna@paivakummunhevostila.fi (mikäli sähköposti ei kuvien suuren koon takia tule läpi, lähetäminna.alaspaa@gmail.com.). Voit lähettää kuvasi facebookin kautta yksityisviestillä (Minna Alaspää), MUTTA MIKÄLI KATSON, ETTÄ KUVANLAATU EI RIITÄ (kiitos facebookin kuvanpakkaamisen..), KUVAA EI VOIDA JULKAISTA POSTAUKSESSA EIKÄ SE SITEN VOI OSALLISTUA KÄRKIKOLMIKON VALINTAAN! 

- Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, minulla on käyttöoikeus käyttää kuvia tässä blogissani paivakummunpihatto.blogspot.fi. Tulokset julkistan postauksessa to 2.4. illalla, muut kuvat esittelen yhdessä tai useammassa postauksessa viimeistään su 8.3. Minulla on oikeus, niin halutessani, jälkikäsitellä kuva mahdollisimman edustavaksi.

-Arvonnan voittajan ja kärkikolmikon palkinnot tulevat Equitarilta, kuten jo yllä kirjoitin.



HUOM! Jokaisen kuukauden kärkikolmikko tulee osallistumaan kesäkuiseen arvontaa, jonka voittaja saa JOKO Horzen 40,- lahjakortti TAI kilpailijan niin halutessa ja asuessa max.100km:n päässä Jokioisilta, palkinnoksi minut kuvaamaan kilpailijan hevosta/ ratsastusta tms.

HUOMHUOM! Kaikkien yhteen/ useampaan kisaan osallistuneen kesken (poislukien kärkikolmikot) arvotaan kesäkuisessa arvonnassa Horzen 20,- lahjakortti. 

Kesäkuun 40,- lahjakortin/ kuvauksen arvonnassa ovat siis jo mukana seuraavat kärkikolmikot:
Anniina Vuohelainen, Mia Korte ja Johanna Niskanen  (täällä kuvat) - kesä/ talvikuvat
Tuuli Jääskeläinen, Elisa Tuisku ja Janita Kuismin (täällä kuvat) - hilpeät ratsastukset

Emma Kallioniemi, Katri Martikainen ja Jonna Saloranta (täällä kuvat) - lentävät hevoset
Meiju Paunu, Tuuli Jääskeläinen, Sanna Heikkilä ja Eija Albrecht (täällä kuvat) - laiskamadot


Ai niin, pahoitteluni kun tämä aiheenanto tulee päivän myöhässä. Tiistaiset revontulet sekä isännän kiveen ajama ja nyt korjaamolla makaava (ainoa) toimiva automme sotkivat ihan tyystin ajatukseni ja systeemini.. :D
Perjantaiterkuin

3 kommenttia:

  1. Minusta se ois kiva idea että vaikka viimekisan kärkikolmikko ei voisi olla seuraavassakin kärkikolmikossa et ois ainakin yksi väli.. ois paremmat mahdollisuudet muillakin jos jollain on niin hyvät kuvat että on jokaisessa kolmenparhaan joukossa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksestasi :) Nimensä mukaisesti tämä kuitenkin säilyy jatkossakin kaikille avoimena. Kenellä tahansa on mahdollisuus kärkeen, tietenkin, mutta se nyt lienee sanomattakin selvää, että kärkeen ei pääse hyvin epätarkalla, tärähtäneellä tai suttuisella kuvalla. Ihmisiä en suosi (eikä samoja nimiä tule löytymään jatkuvasti kärkikolmikosta), mutta hyviä ja tehtävänannon täyttäviä kuvia kylläkin.

      P.S. Onneksi minulla on aina mahdollisuus erikoispalkita sinnikkäitä ihmisiä, hyvin erityisiä kuvia, mielenkiintoisia tarinoita kuvien takana jne.. ;)

      Poista
    2. Joo, emmä toki sitä meinannut että he eivät voisi osallistua tai huonolaatuisen ja tärähtäneen kuvan pitäisi olla ykkönen :D Lähinnä sitä että voisi edes yrittää valkata sen toiseksi kivoimman ja laittaa sem siihen ja vaikka erikoismainita sen muun kuvan niinkun olet vissiin parikertaa tehnyt ja laittanut heille palkintoa mutta eivät ole silti kärkikolmikkoa.. :) ja sitten monella on mahdollisuus voitta hienoja palkintoja jos samat nimet eivät pyöri aina kärjessä

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.