keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kaiken Kansan Kuvat

Nyt olen kyllä ison anteeksipyynnön velkaa; tämä postaus kun on ihan oikeasti ihan kamalan myöhässä. Kevät on kummallista aikaa, se jotenkin iskee aina yhtä äkkiä. Pihatossa se tarkoittaa sitä, että vaikka koko talven ajan on jokaikinen päivä kerätty paskat koko hevosten käyttämältä alueelta, näyttää pihattoalue ja kenttä nyt siltä, kuin sinne olisi kärrätty kaikkien Etelä-Suomen tallien paskat..

Siispä lyhyesti, anteeksi, että vasta nyt julkaisen kaikki loput "Jos mä leikin kuollutta tartteeks sit mennä töihin?!"-Kuvakisaan tulleet kuvat; aiemmin en ehtinyt koska olen ollut sulautuneena kiinni talikkooni..

Kärkikuusikon (vai monta niitä nyt oli?!) kuvat löytyvät täältä.

Kiitos kuvistanne Annika Rontu, Sanna Sainio, Katja Kiho ja Anu Yli-Jaskari. Sanna Laurila lähettämä vasemman alareunan kuvan sai ainakin minulta hyvät naurut; Sanna kirjoitti että lämpimän päivän iltana he irtojuoksuttivat suomenhevosta. Niin kuin näkyy :D

Kiitos kuvistanne Annika Rontu, Mira Hakomäki (tuo takana makaava varsa! :D ), Sanna Heikkilä, Eeva-Liisa Nurminen ja Katri Martikainen!

Työnteko maittaa.. vaimitensenytmenikään?!
Kiitos kuvistanne Annika Rontu (kuvaajana Johana Rontu), Sara Pajunen (kuvaajana Rondy Stenman) ja Katri Martikainen! 

Kiitos kuvistanne Niina Lundán, Emma Kalliokoski (tuo oikean yläreunan hevonen on kuulkaa Ihan Oikea Poliisihevoinen!!) ja Susanna Salmi (hänen blogiinsa)!

Työnteko maittaa, osa 2..
Kiitos kuvistanne Sanna Heikkilä, Uutelan Tallin Eija Albrecht (kuvaajana Noora Hämäläinen) ja Sabina Tuomi!

Kiitos kaikille osaa ottaneille, tämä on hirmu mukavaa kun jaksatte osallistua! Seuraavan kuvakisan aihe annetaan torstaina 19. maaliskuuta, täällä blogissa. Onko ehdotuksia tai toiveita aiheeksi (niitä sopisi heitellä tuonne kommenttilootaan)? Veikkaisin aiheen olevan varsin ympäripyöreä.. (ihme sana, oletteko koskaan ajatelleet.. voiko puolipyöreää muka olla? Tai osapyöreää?.. Joo, kiitos kysymästä, olen nukkunut ihan hyvin viime öinä..) Haluaisin, että mahdollisimman moni voisi osallistua, koska palkinnot ovat ihan hirmu hienot! Kuten blogin etusivun oikeasta reunasta näkyykin, tulevan kisan palkinnot sponsoroi Hevostarvike Equitar.

Lisäksi luulisin jonkinlaiseksi arpajaispalkinnoksi tulevan lippuja Tampereen Hevosmessuille, minkä voisittekin merkitä jo kalentereihinne. Kirjoittakaa sinne, että la-su 11.-12.4. Tam-pe-reen He-vos- (ai te kirjoititte jo.. olittepa nopeita..), osastolla A10 (heti pääsisäänkäynnin edessä, siellä kahvion liepeillä), on Minna ja Päiväkummun Hevostila ja valokuvia ja julisteita ja postikortteja ja myös aivan satavarmasti jotain palkintoja ahkerille bloginlukijoille (viimeksi piti arvata, kuinka monta tuntia olin ehtinyt nukkua.. nyt ei siitä ole huolen häivää.. paitsi jos talikko irtisanoutuu palveluksestani..). Siellä saattaa olla myös tavalla tai toisella Puoliverisen Prinssin Susanna, jos nyt ei ihan itse paikalla niin ainakin välikäden kautta.. tai siis paperin..

Tulkaa Tampereelle; juttelemaan, kyselemään, esittäytymään. Kaikki käy :)

Nyt lähden, ylläriylläri, paskaa lappaamaan. Enää viisi senttiä lunta ja paskaa ja olkea ja heinää ja talliyrittäjän hikeä ja sitten ollaan jo maan tasossa :D

Keskiviikkoterkuin

P.S. Tilan laidunpaikoista tulossa myöhemmin ihan oikeaa infoa, mutta näin esitietona kerrottakoon, että laidunpaikkoja on vapaana 1-2vuotiaille orivarsoille. Myös aikuiset ruunat ovat tervetulleita. Tammat pysykööt kaukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.