sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kaiken Kansan Strömsöt


Seuraavan kisan aiheen kerron postauksessani perjantaina 15. tätä kuuta. Nyt jo voin kertoa, että tuota tulevaa kisaa sponsoroi kaksi yritystä, jotka mitä ystävällisimmin penkoivat myyntilaarejansa Tampereen Hevosmessuilla.


Kaikkien seuraavaan kuvakisaan kuvansa lähettäneiden kesken arvon Valjas-Kolmion lahjoittaman Horse Comfortin koulukisahuovan, jossa on i-h-a-n-a timanttireunus. Allaolevaa kuvaa klikkaamalla pääset Valjas-Kolmion omille sivuille.
Kaikkien kuvansa lähettäneiden (poislukien satulahuovan voittanut) kesken arvon Natural Chia Oy:n lahjoittaman 2 kg:n "Herkullinen rehuaine kasviseos"-purkin.
Kolmanneksi arvon kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken (poislukien huovan ja rehupurkin voittajat) Natural Chia Oy:n lahjoittaman kilon pussin Chia-siemeniä.

Että kannattaa seuraavallakin kerralla osallistua kisaan (vaikkei tämä oikeasti olekaan mikään karmaisevan tiukkapipoinen kisa.. :D )!

Tässä kaikki loputkin Strömsö-kuvat. Kiitos kaikille teille viidelletoista ihmiselle, ketkä tähän kisaan otitte osaa :)


Kiitos kuvistanne ylärivin Asta Hänninen (kuvaajana Henna Hänninen) ja Pauliina Tapola (kuvaajana Rea Sorasahi).
Alarivin kuvista Uutelan Tallin Eija Albrecht (kuvaajana Anna Asukka), Kaisa-Maria Jussila (kuvaajana Jemina Paukku.. tämä kuva kun olisi ollut tarkka, olisi se sijoittunut paljon korkeammalle!) sekä Katri Martikainen.

Niin se vaan on, että valtaosa näistä Strömsö-tyyppisistä hetkistä tulee esteloikahtelun yhteydessä.. Siksipä aina sanon, etten  itse suostu ylittämään muuta kuin maahan kaivettuja puomeja :D

Uutelan Tallin Eija Albrecht, kiitos näistäkin sekä sinulle että luottokuvaajallesi Noora Hämäläiselle!

(Miten tuo eläin edes saa nuo jalkansa noin, kuin tuossa ensimmäisessä kuvassa?!)

"No niin, poseeratkaapa nyt nätisti!" :D :D

Kiitos Janita Vuori sekä kuvaajasi Sofia Ankkuri. Erityiskiitos sinulle kehuistasi, niitä on aina hirmu suuri ilo ottaa vastaan!


Yksi jatkaa hommia ja toinen on sitä mieltä, että lyhyintä tietä tallille..

Kiitos Kirsi Temonen sekä kuvaajasi Jari Temonen :)

Tämä on riemastuttava kuva, jotenkin olen nähnyt tuon tilanteen ja sen elämänriemun, mikä valtaa pakoon päässeet eläimet.. :D

Kiitos kuvastasi Riina Valkola!

Kiitos Riina Valkola myös tästä kuvasta ja isot pisteet kuvaajallesi Ilona Savolaiselle onnistuneesta kuvasta :)

Kiitos Sofia Ankkuri kuvastasi :)

Täällä on, jokakeväiseen tyyliin, hiukan kaikkea pientä hommaa. Irtohypytykset aloitin, samoin juoksutukseen totuttelun ja satulan ihmettelyn. Olen alkanut epäillä, että nämä kouluvarsat eivät tiedä olevansa tulevaisuuden kouluratojen liitokavioita, kun ovat väläytelleet NIIN hienoja hyppyjä.. niille on unohdettu kertoa jotain?! :D

Kaksivuotias hannoverori Kiahan Sebastian. Seppo vaan. Joka todellakin hämmästytti minut näillä hypyillään!

Ponityttö ja Herra Laumanjohtaja. Se rupesi hempeilemään, tajusi kait, että sen tehdessään saa lopettaa hyppäämisen :D Vaan kyllä tämäkin leiskautti oikein siistin hypyn yli metrin korkuisen okserin!

Tämä kuva löytyy uudelta kuvasivustoltani, jonne tulen lisäämään kuvia ja jossain vaiheessa luomaan palvelun, jonka kautta saa tilata kisa-, näyttely- yms. kuviaan :) Mikäli minut haluaa luokseen kuvaamaan esimerkiksi laitumelle pääseviä otuksiaan, sopii laittaa sähköpostia minna @ paivakummunhevostila.fi. Mieluusti tulen, eikä hintakaan päätä huimaa :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa kaikille toivottaen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.