lauantai 16. toukokuuta 2015

Toukokuinen Kaiken Kansan Kuvakisa

Toukokuun Kaiken Kansan Kuvakisa alkaa tänään! Tai oikeastaan sen piti alkaa eilen, vaan anteeksi, lipsui tälle päivälle. Olin helatorstaina kuvaamassa naapuritallilla issikkakisoja, ja muistikortit piti saada tyhjäksi ja kuvat niiden tilaajille ennen tämänpäiväisiä Hyvinkään koulukisoja. Siispä anteeksi ja tässä, palkinnot (ai HIUKANKO hienot!!) ja aihe.

Valjas-Kolmio on lahjoittanut kaikkien kesken arvottavaksi koulukisahuovan (missä on NIIN maailman hienoimmat timangit reunassa!).



Natural Chia on lahjoittanut kaikkien kesken (poislukien huovan saajan) arvottavaksi 2 kilon "Herkullinen rehuaine kasviseos"-täydennysrehun.




Natural Chialta myös kaikkien kesken arvottavaksi (poislukien huovan ja rehuaineseoksen saajat) 1 kilon pussi chiansiemeniä!







-Kuva, mikä mielestäsi vastaa tehtävänantoa ja esimerkkikuvia; kuva, missä mielestäsi näkyy elämänilo, onni, hilpeys ja riemu. Aiheen sisään mahtuu kaikkien aiempien kisojenkin aiheet, joten AIEMMISSA KISOISSA KÄYTETTYJÄ KUVIA EI HYVÄKSYTÄ! Kuvissa saa olla ihmisiä (ja muitakin eläinlajeja kuin hevosia; kunhan yksi nelijalkaisista on hevonen/ poni), ratsastavia tai ei-ratsastavia. Hevosten/ ponien rodulla ei ole väliä. Kuva saa olla kuvattu kotona, kisoissa tai näyttelyssä; kesällä tai talvella. Kuvat saavat olla myös mustavalkoisia ja maltilla jälkikäsiteltyjä.
- Jokainen voi lähettää MAX 3 KUVAA (minä päätän, millä kuvalla lähettäjä osallistuu kilpailuun, ja vähintään tämä kuva pääsee postaukseen). Sähköpostiin voi liittää pienen tekstin kuvasta kertomaan, tämä julkaistaan jos julkaistaan.

 - Mikäli ei ole sinun ottamasi kuva, oltava ehdottomasti kuvaajan lupa ja myös kuvattavien lupa, mikäli haluat lähettää ihmisiä sisältävän kuvan. (Mainitse OMA JA KUVAAJAN NIMET, etu- ja sukunimi, oli kuvaaja sitten sinä tai joku muu.). Kaikkien kuvaajien nimet mainitaan postauksissa. Mikäli itse olet bloggaaja tai tallitms.yrittäjä, linkitän blogiisi tai nettisivullesi, sinun niin halutessasi.

- Kilpailuaika päättyy KUUN VIIMEISENÄ PÄIVÄNÄ KLO 20. 

- Mikäli haluat kuvasi varmasti pääsevän postauksiin ja osallistuvan parhaiden kuvien valintaan, lähetä kuvat totuttuun tapaan osoitteeseen minna@paivakummunhevostila.fi (mikäli sähköposti ei kuvien suuren koon takia tule läpi, lähetä minna.alaspaa@gmail.com.). Voit lähettää kuvasi facebookin kautta yksityisviestillä (Minna Alaspää), MUTTA MIKÄLI KATSON, ETTÄ KUVANLAATU EI RIITÄ (kiitos facebookin kuvanpakkaamisen..), KUVAA EI VOIDA JULKAISTA POSTAUKSESSA EIKÄ SE SITEN VOI OSALLISTUA KÄRKIKOLMIKON VALINTAAN! 

- Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, minulla on käyttöoikeus käyttää kuvia blogissani paivakummunpihatto.blogspot.fi. Tulokset julkistan postauksessa pe 1.6. viimeistään kello 16, muut kuvat esittelen yhdessä tai useammassa postauksessa tulosjulkistusta seuraavina päivinä.

-Kaikkien osallistujien kesken arvon, kuten jo yllä mainitsin, satulahuovan, chiansiemenpussin sekä rehuseoksen, kolmelle eri ihmiselle. Kärkikolmikolle palkinnoksi minun kuvastani tehdyn 20x30cm julisteen (saa valita kymmenestä eri vaihtoehdosta).


HUOM! Jokaisen kuukauden kärkikolmikko tulee osallistumaan kesäkuiseen arvontaa, jonka voittaja saa JOKO Horzen 40,- lahjakortti TAI kilpailijan niin halutessa ja asuessa max.100km:n päässä Jokioisilta, palkinnoksi minut kuvaamaan kilpailijan hevosta/ ratsastusta tms.

HUOMHUOM! Kaikkien yhteen/ useampaan kisaan osallistuneen kesken (poislukien kärkikolmikot) arvotaan kesäkuisessa arvonnassa Horzen 20,- lahjakortti, sekä muita palkintoja.



Ja vielä yksi kuva.. tämä myös tehtävänannon, eikö? :D

"Köysi? Mikä köysi? Ei, en ole nähnyt."


Lupsakkaa päivää sekä menestyksekkäitä kuvaushetkiä toivottaen


2 kommenttia:

  1. loppuiko kuvakilpailu jo vai ei, jostain olin lukevinani että sai jatkoaikaa :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ja joo :D Kilpailuaikaa on pe 12.6. klo 20 asti. Sen verran oli vähän tullut kuvia oikean kilpailuajan päättyessä, että päätin pidentää aikaa.

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.