maanantai 15. kesäkuuta 2015

Kuvista, matkaohjeista ja palkitsemisista.


Kouluratsastuskisat Hyvinkään Hyyppärässä (seittemäntuhattayheksänsataaviiskytseittemän), islanninhevoskisat Jokioisten Kuumassa (kakstuhattasatayhekskytviis), Kasvattajapäivät Ypäjällä (yheksänsataaviiskytkaheksan) sekä Finnderbyssä koulukisoja kahtena päivänä (kakstuhattakuussataakolkytkuus). Laiska töitään luettelee, mutta auttaako nuo 13 746 säilytettyä valokuvaa (kuvattujen määrä taisi olla vähintään kaksin-kolminkertainen..) selittämään sitä, miksi edellisestä postauksesta on kuukausi aikaa?!? Ainiin ja sitten oli vielä Mustan Laatuarvostelukarsinta ja Paavon Kasvattajapäiville osallistuminen ja kaikkea muutakin pientä hommaa.. Oli miten oli, anteeksi, olen ollut (mukaniin)kiireinen, etten ole ehtinyt teitä riemastuttaa/ tylsistyttää postauksillani.

Olen lähdössä lomareissulle juhannuksen jälkeen, ja erittäinerittäin mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä kauniista paikoista/ hyvistä kahviloista/ kulkemisen arvoisista luontoreiteistä/ fiksunhintaisista majoittumispaikoista jnejne. Menomatkalla Tampere- Oulu - Kemi- Rovaniemi - Kittilä- Lemmenjoki (tuo väli Tre-Oulu on ihan auki, vinkkejä!?) ja alaspäin tullaan Inari- Sodankylä- Kemijärvi- Kuusamo- Kajaani- Imatra (auki on väli Kajaani- Imatra, anyone?!). Kuten kirjoitettu, mieluusti otan suosituksia vastaan kuin myös "voitko käydä meillä kuvaamassa?"-pyyntöjä :) (Vinkit voi tuupata tuonne kommenttikenttään/ minna @ paivakummunhevostila.fi/ yksityisviestillä facebookissa, Minna Alaspää tai Päiväkummun Hevostila)

Syksyn pihattopaikat voi ja kannattaa nyt varata. Kaikki orivarsojen omistajat, käykää TÄÄLLÄ! tai TUOLLA! kurkkaamassa mitä muuta kuuluu Päiväkummun Hevostilan täyden hoidon pihattopaikkaan kuin alla olevassa kuvassa näkyvät peruskouluttamiset ja käsittelyt.
Valjas-Kolmion lahjoittaman koulukisahuovan saajaksi arvoin Katri Martikaisen, Natural Chian 2kg:n herkkutäydennysrehun saajaksi Ella Hanhilahden sekä myöskin Natural Chian lahjoittaman 1 kg:n chiasiemenpussin saajaksi Emma Metsänojan. Onnea kaikille kolmelle!

Kaikkien Kuvakisojen kärkikolmikkojen kesken arvoin Horzen 40,- lahjakortin tai mahdollisuuden siihen, että tulen kuvaamaan kotitallille tms. Kaikista palkinnon voittajaksi valikoitui Janita Kuismin, isot onnittelut! Arvoin lisäksi toisenkin palkinnon kärkikolmikkokuvaajien kesken, Eija Albrecht saa joko 20,- lahjakortin Horzeen tai minut kuvaamaan.

Ihan kaikkien kesken arvoin Horzen 20,- lahjakortin, sen saa Eeva Meriläinen. 50x70cm kokoisen hevosjulisteen saajaksi arvoin Tiina Suvannon.


JAETULLA YKKÖSSIJALLA on Henna Raudaskosken ottama ja lähettämä kuva 13v. ruunasta, joka kuulemma normaalisti on oikein rauhallinen :)

JAETULLE YKKÖSSIJALLE oli minun aivan pakko laittaa tämä Satu Sunikan lähettämä ja Jenni Lehtisalon ottama kuva. Vaikka kuvaustekniset seikat tässä ehkä hiukan onnahtavat, on tämä taas kuva, mikä täyttää tehtävänannon täydellisesti ja on vain niin hyvän tuulen kuva, ettei minkään mahda. Satu on lisäksi palkintokuvansa ansainnut, hän kun on osallistunut jo niin moneen kisaan, että allekirjoittaneella on mennyt laskut sekaisin :D

JAETULLA KAKKOSSIJALLA on Elina Järvisen ottama ja lähettämä kuva. Täyttää tehtävänannon täydellisesti, joskaan en ole ihan varma tuosta "monta SATAA kiloa", niin pieneltä varsa näyttää.. :D

JAETULLA KAKKOSSIJALLA on Emilia Lindströmin lähettämä riemastuttava kuva.

JAETULLA KOLMOSSIJALLA on Jasmin Huttusen lähettämä kuva. Ihana!
Jasminin blogin löytää TÄÄLTÄ!

JAETULLA KOLMOSSIJALLA on Sara Elon lähettämä kuva, joka vaan on. Hieno. Tykkään.

Kaikille TOP3/6-kuvaajille tulee palkinnoksi 20x30cm kokoiset julisteet minun ottamistani kuvista. Sopii valita joko puoliveri-/suokki-/ tai hevos-aamu-usva-maisemakuva.

PYYDÄN KAIKKIA PALKINNON SAANEITA LAITTAMAAN MINULLE S.POSTISSA (minna @ paivakummunhevostila.fi) OSOITTEENSA. Janita ja Eija, kerrottehan s.postissanne haluatteko lahjakortin vai minut kuvaamaan (sattuisinko olemaan menossa teidän ohitsenne lomareissullani?!!). Tässä viimeisimmässä kisassa palkitut, kerrotteko minkä kuvan haluatte julisteessanne olevan. Yleensä olen lähettänyt s.postia voittajille, vaan nyt en taida enää löytää teidän kaikkien yhteystietoja, siitä tämä pyyntö :) Palkinnot tulen postittamaan ennen juhannusta, PAITSI lahjakortit, jotka postitan viimeistään heinäkuun puoliväliin mennessä.


Näytän kaikki loputkin kisaan tulleet kuvat kahdessa postauksessa, jotka lupaan tehdä ennen juhannusta.

Maanantaiterkuin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.