perjantai 8. tammikuuta 2016

Vuosi 2015/ kevät

Talven kootut löytyvät edellisestä postauksesta (klik vaan, niin pääset katsomaan!). Tähän kokosin kevään oleellisimmat, huhtikuusta toukokuuhun (joo, tiedän, tämän nyt ei ihan noudata normaalia kuukausijaottelua, vaan väliäkö hällä..). Tai no, tiedä nyt niistä oleellisimmista, mutta ainakin sellaiset hetket, mitkä tahdon teille näyttää.

(Tässä on taas jotain ziljoona kuvaa, anteeksi, yritin kuitenkin valita monenmoisia ettette pääsisi kyllästymään..)


Note to self..
1. Älä syö purkkaa hevosia hoitaessasi.
2. Älä laita fleecetakkia päälle.
3. Älä kutita nenääsi kesken homman, ainakaan jos on keinokuituhanskat kädessä.
4. Katso, mistä suunnasta tuulee.

Karvanlähtöaika, jeeeiiij!

Oma pieni osastoni Tampereen Hevosmessuilla. Kiitos kaikille asiakkaille, sekä teille, ketkä ostitte että teille, ketkä tulitte/ jäitte jutustelemaan. Tykkäsin!

Kovin oli hidasta kentän sulaminen, tuskaisan hidasta. Huhtikuun puolessavälillä pääsi vihdoin pitävälle pohjalle liikkumaan.

Kevät! Kukkia! Eläviä eläimiä (siis muitakin kuin hevosia..)! Valoa!
OI ONNEA!!

Kenttä kun suli,pääsin aloittamaan irtohypytykset. Jokaisen varsan kanssa, sen omalla tasolla. 

Naapuritallin kisoja kuvaamassa. Arnella Nyman - Thór från Järstan. Minä NIIN rakastuin tähän ratsukkoon ja tämän oriin laukkaan!

Kaksivuotias Kiahan Sebastian näyttää, kuinka tyylipuhtaasti osaa hannoverkin hypätä :D


Ella-Aputyttö ja Herra Laumanjohtaja. Ella oli tuona viikonloppuna täällä apunani ja uskaltautui tulemaan myös lokakuussa. Syksyn työleiristä oma juttunsa täällä.


Kuvauskeikalla Hyvinkäällä. Nuorten hevosten luokat, wau! <3
Tässä yksi lemppariratsukoistani, Melinda Ignatius ja viisivuotias Riverbank Farbenfroh.


Kuvauskeikalla Ypäjän Kasvattajapäivillä. Tässä BIS, 2vuotias fwb-tamma Fleur Delacour, Teija Varjosen kasvatti. Lehmuston Late sai painella aika haipakkaa, vaan komiastihan hänellä(kin) jalka nousee. :D


Ensimmäinen mansikkakakku. Oi onnea!


Pieni Viherpiipertäjä sisälläni on herännyt ja on ikionnellinen.

Laitumeen totuttelemassa Paavo ja Seppo. Valitsin kerrankin tällaisen hillitymmän kuvan..


..koska näitä melskaamiskuviahan sitten riittää!

Joutuivat nämä otukset toisinaan hommiinkin. Tässä kolmevuotias Muskettisoturi näyttää, kuinka kylmärauhallisesti voi hevonen olla siinä vaiheessa kun joku könyää selkään ihan ensimmäistä kertaa. Tämä vain katseli sen oloisena että "niin, oliks täs jotain outoo vai??".

Matkalla lasten kevätjuhliin. Ei tartte kävellä ees taas turhaan, kun kuitenkin mennään autolla pihaton ohi. Ja ihan hyvin voi jakaa aamuheinät astetta fiinimmissä asussa :D

Nyt lähden aamuhommiin tuonne kahdenkymmenenviiden asteen pakkaseen. Suljen pellit viidestä uunista, mitä heräsin lämmittämään aamukuudelta. Jätän hanan valuttamaan, puhaltimen joudun sulkemaan. Ilkeää olisi, että yrityksessäni sulattaa jäätynyttä vesiputkea (että se saatananperkele sitten menikin jäätymään!!) polttaisin koko talon..

Perjantaiterkuin
Minna
Päiväkummun Hevostila

EDIT.. Ehdin tätä  kirjoittaessa, aina siellä täällä välillä, laittaa tulet kahteen muuhunkin uuniin, käydä juottamassa hevoset kahteen kertaan, viedä heinät kahteen kertaan, viedä lapset kouluun ja kuvata auringonnousua, syödä (kunnon hobittityyliin!) toisen aamiaisen, siirtää puhallinta kerran ja fööniä kolme kertaa. Tietty kiva olis jos vois tehdä yhden asian rauhassa loppuun, vaan siitä lienee turha nyt haaveilla.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.