tiistai 10. joulukuuta 2013

Pennin päällä pyörähdyksiä ja sen sellaisia.

Olin ajatellut laittavani ratsastuskuvatrilogiani toisen osan, "..ja sitten on ratsastuskuvia..", jossa on niitä ei-niin-mairittelevia kuvia, niitä, jotka yleensä jäävät visusti kuvakansioihin. Katsellessani muiden bloggaajien Hippola-klinikkakuvia, päätin jättää nämä omat ratsastuskuvani julkaisematta, ainakin toistaiseksi :D

Sen sijaan haluan jakaa kanssanne ne naurut, mitkä pikkuvarsat tarjosivat minulle muutama päivä sitten. Olkaa hyvät arvon lukijat, tässä Kiahan Sebastian ja Kiahan Bonfire, Seppo ja Paavo, tämänkesäiset varsat vauhdissa!


Kentälle päästyään ihmettelevät hetken, ottavat pierupukkilaukkakiihdytyksen toiseen päähän ja kentän toiseen päähän päästyään ovat hetken varsin edustavia ja komeasti liikkuvia.. ennen kuin taas kuuluu vingahdus ja vauhti lisääntyy.



Paavo (i. Pin Rock´s Black Velvet) alkukiihdytyksessä.



Seppo (i. Scatman) lopettelemassa (vai aloittamassa?) loikkasarjaansa.


Yhdessä. Ja lujaa. Kunhan saa takajalatkin maahan.


Toiselle tulee kiire jarruttaa, kun toinen lyö liinat kiinni (joskin olen kyllä nähnyt jälkimmäisen vauhdin loppuvan tasan edeltävän takapuoleen..).


Osaavat ne mennä hienosti vierekkäinkin!


Toisinaan on kevyt etupää..


..ja toisinaan hyvin kevyt takapää, jota toisena tuleva jo valmiiksi varoo.


Taas lähti. Ja lujaa.


Riehuminen, ihan parasta. Ja kun on kyse näin upeasti liikkuvista kouluratsuvarsoista, on tämä puhdasta katsomisen iloa myös talliyrittäjälle!



Tulossa talliyrittäjän päivä numeroina, raportointia ponin lihasmassankasvatusprojektista (voiko tuo olla yhdyssana?!) sekä kuvia lauman riehumisesta. Nähdään taas!



2 kommenttia:

  1. Minkäslainen teillä luonteeltaan tämä Scatmanin varsa on?
    Meille syntyi töissä myös tänä kesänä Scatmanin orivarsa, ja oli pomonkin mukaan hänen kasvattaja uransa vaiken varsa. Erittän luonteikas pikkukaveri. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä scatmanilainen on kyllä helppo varsa; hyvin mutkaton, huoleton ja simppeli. Ainakin vielä toistaiseksi.. Tsemppiä teille teidän varsan kanssa, ja pitkää pinnaa!

    VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.