torstai 20. helmikuuta 2014

FWB-ori Kiahan Bonfire

Pikku hiljaa esittelen Päiväkummun Hevostilalla asuvat hevoset, sattumanvaraisessa järjestyksessä. Osa on myynnissä, osa on jo löytänyt tyytyväiset ja tavoitteellisetkin omistajat.

Ensimmäisenä Paavo (tai Bobby), Kiahan Bonfire, 18.4.2013 syntynyt fwb-ori.

Kuvat viime vuoden loka-marras-joulukuulta. Kuvissa mukana Seppo, Kiahan Sebastian.

i. Pin Rock´s Black Velvet

e. Grand Girl

Paavo emänsä kanssa 17.7.2013. Emän ryhdikkyys sekä tarkka ilme jäivät mieleeni, ja ne ovat mielestäni myös periytyneet oripojallekin.

Ensimmäinen ja viimeisin täällä Paavosta otettu kuva; tulopäivänä 23.10.2013 sekä viime viikolla, 12.2.2014, otettu kuva. Kasvuvauhti on varsin huima, vai mitä mieltä sinä olet?!

Tällä hevosella osaava ja tahtova ratsastaja pääsee vielä pitkälle, siitä voisin pistää pääni pantiksi. Kuvattu viime vuoden lopulla.
Kuvattu tammikuun alussa. Elämänriemua ja liikettä riittää :)

Tammikuun puolivälin askellusta. Todistettavasti ainakin kerran siis ollut lunta..
Sepon kanssa tutustumassa isojen tyyppien pihattoon, helmikuun puolessavälissä.

Hiukan hengästytti, oli pikkutyypeillä kauhea kiire tutkia uutta..

Tämä ryhti, käsittämätöntä. Hevosella on ikää siis kymmenen kuukautta.

Varsaloikat, aina niin rakastettavia!

Tämän oripojan ryhti ja liike on, niin kuin kuvista näkyy, aivan käsittämättömän hienoa. Luonteeltaan Paavo on erittäin itsenäinen, vahva ja ylpeä, mutta kun se uskaltaa luottaa johtajaansa, on se erittäin miellyttävä käsitellä ja myös yhteistyöhaluinen. Tämän isä jättää erittäin vahvaa ja kaunista liikettä  ja emä on sama kuin viime vuoden Breeder´s Prizen koulupuolen voittajalla.

Paavo on myynnissä, hintaluokassa 6000-8000€. Jos ja kun Paavo myydään, saa se jäädä edelleen Päiväkummun Hevostilalle kasvamaan. Oikein mielelläni pidän sen täällä :D

Lisätiedot 
minna @ paivakummunhevostila.fi (poista välit s.postiosoitteista)

 tai kasvattajalta
tommilahannele @ gmail.com

Paavo ja Seppo muuttavat tämän kuun lopussa asumaan isoon pihattoon isompien oripoikien joukkoon (tästä varmasti tulee oma postauksensa, epäilemättä tulee taas paaaaljoooon kuvia..) Muutto siksi, että ovat jo sen verran isoja ja myös eläväisiä, että isommat läänit ja myös vanhempi johtaja tekevät varmasti oikein hyvää :D

Helmiterveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.