perjantai 23. toukokuuta 2014

Uutta ja ihmeellistä

Yritän nyt yllättää teidät sillä, että teen hyvin hyvin lyhyen postauksen, jossa on vain kaksi kuvaa.Tämä on minulle toosiii vaikeaa, mutta yritän parhaani :D

Uutta ja ihmeellistä, sitä on liikkeellä täällä meillä. Jokaisella meistä. Minä olen ikionnellinen siitä, että Puoliverisen Prinssin kirjoittaja Susanna kaivoi minulle lukuisia (t)yötuntejaan, ja teki uuden bannerin. Se on NIIIIIN hieno, ainakin omasta mielestäni. Samaa mieltä, olettehan? Uutta on myös se, että olen täällä pessyt sukkia valkoiseksi, loimitan ja pintelöin tulevaksi yöksi ja teen kaikkea hyvin epäpihattotyyppistä toimintaa :D



Ponityttö Veeralle uutta on se, että seiskaluokan keväällä on karmaiseva määrä kokeita mutta myös se, että kun itse laittaa itsensä likoon ihan täydellisesti, voi oma ratsu näyttää aivan uusia puolia itsestään. Kuva toissapäiväiseltä, kun molemmat tekivät hikipäässä töitä (osakiitos kuuluu näillä typerille helteille..).

Onnimannille uutta on se, että sen selässä on istunut ratsastaja! Eilen sisäänratsastus eteni siihen vaiheeseen, että Veera istui selässä muutaman kierroksen verran. Aika tyynesti Onnimanni suhtautui, tyylilleen uskollisesti :)

Sakke ja Lauri ovat joutuneet tottumaan nyt moneen uuteen (tai kaivamaan muististaan viimekeväisiä muistojaan); huomenna lauantaina nämä molemmat osallistuvat Ypäjällä järjestettäville Kasvattajapäiville aikataulut . Paavo (Kiahan Bonfire, numerolla 12) on kello 10.45 aloittavassa ryhmässä ensimmäisenä. Sakke (Kiahan Sunfire, numerolla 33), on klo 15 aloittavassa ryhmässä neljäntenä. Tulkaa katsomaan, kummoisia Uljaita Oripoikia on näistä kahdesta Karvaturjakkeesta kuoriutunut!

Viime vuodesta viisastuneena haluaisin antaa yhden vinkin, jos olette tulossa varsoja katsomaan.. Näyttely tapahtuu Opistohallin viereisellä ulkokentällä, ilmeisen kauniissa ja lämpimässä kesäsäässä. Päivä on pitkä, ja voin kertoa, minkä väriseksi ihminen muuttuu, jos unohtaa laittaa aurinkorasvaa..

Seppo-raukka on joutunut eilen tutustumaan paarmoihin, jotka ovat jo nyt tulleet (tiedän, ihan perseestä..). Tylsä juttu oikeasti, mutten voinut muuta kuin nauraa ja hämmästellä, kuinka jäätävän nopeasti tällä varsalla liikkuu takajalka/ -jalat,  ihan mihin vain suuntaan. Varsinainen ninjahevonen, ja kun muutaman kerran lentävä jalka meni aika läheltä kengittäjää, totesimme, että kesäajan vuolut tullaan ajoittamaan niin, että on kaatosade tai (myrsky)tuuli..

Laumanjohtaja Veikko on pitkän tauon jälkeen joutunut tottumaan Taitavan Ihmisen ratsuna olemiseen, ratsuttaja Anna Talja Ypäjältä on ehtinyt muutaman kerran käydä, ja toivottavasti ehtii vastaisuudessakin. Piti Veikosta, tosin totesi, että laukka-ravi-siirtymiset ovat piirun verran haastavia (aijaa, ihan tosi?!?) mutta onneksi myös että Veikko on laadukas suomenhevonen. (Voitte kuvitella, kuinka ylpeänä olin.. :D )



Tässä tämä. Onnistuinko tekemään kerrankin lyhyttä?
Nähdään huomenna, heippa!

Varsin lämpimien kesäpäivien ja pöllyävien koivujen keskeltä terkkuja toivottaa Minna

P.S. Paljon kuvia löytyy facebookista, käy kurkkaamassa. Nyt kun Susanna teki tuollaiset hienot ikonit, pääset sinne ihan suoraan :D

3 kommenttia:

  1. Vautsivau minkä bannerin Susanna on taiteillut, vielä vähän ulkoasu sen ympärille niin ei näytä noin ilmassa leijuvalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Susanna tekee myös ulkoasun ja olisikin sen jo tehnyt, jollen olisi nalkuttanut hyvin myöhäisistä työskentelyajoista :D

      Poista
    2. Haha, nyt näyttää todella hyvälle:)

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.