perjantai 27. marraskuuta 2015

Pari valokuvaa?!

Viime vuonna uskaltauduin kokeilemaan "joulukalenterin" tekoa. Koska sain sen myötä näytettyä teille kolmisensataa kuvaani, voitaneen sitä kutsua ennemminkin Joulukuun kuva-albumiksi. Pidin itse sen tekemisestä, myös teiltä tullut palaute vaikutti siihen, että päätin tehdä saman tänäkin vuonna. Tiiä sitten tuosta kuvamäärästä, kuinka suureksi se nousee, vaan ans kattoo. Tästä linkistä pääset katsomaan, miltä näytti viimevuotinen "melkein ensimmäinen luukku" (ja tuon postauksen lopusta löydät vinkkiä siitä, mikä porkkana postauksien lukemiseen liittyi viime vuonna; saatan tuon tuoda myös tälle vuodelle..). Tuo "Perkeleen pimeys"-postaus toimii tänäkin vuonna; en tästä marraskuun pimeästä niin välittäisi tänäKÄÄN vuonna..

Allaolevasta muistilapustani passaa ehdotella aiheita päivittäisiin postauksiin. Tuossa on kolmekymmentäviisi aihetta, ja kuva-albumiin mahtuu vissiin sen kakskytneljä aihetta.. Jos kukaan ei tuo toiveitaan julki, päätän aiheet itse :D




Olisiko Lappi hyvä aihe?




Aurinko?




Vieraissa?




Revontulet?




Peräkanaa?



Olen avoin ehdotuksille (koska tietenkään en ole näitä tajunnut tehdä etukäteen, vaan taas saan/ joudun tekemään sitä tahtia kun päivät etenevät..) :D

Perjantaiterkuin

1 kommentti:

  1. Lappi vetoaa aina ainakin tähän eteläsuomalaiseen, joka vasta odottaa ensimmäistä matkaansa Pohjois-Suomeen. Vieläkin enemmän minua kuitenkin kiinnostaisi 6.12., joka on lähipiirissä tärkeä päivämäärä muutenkin kuin itsenäisyyspäivänä: Joitain vuosikymmeniä sitten eräs pikkupoika luuli, että 6.12. liputetaan hänen syntymäpäiviään, mutta liputuksen todellinen syy toki valkeni hänellekin myöhemmin ;)

    VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.