tiistai 1. joulukuuta 2015

1. joulukuuta/ Lapin kaipuu

Syy sihen, että aloitan joulukuisen kuva-albumin Lapilla, on hyvin itsekäs (ja okei, tämä oli ainoa aihe, mistä joku kommentoi; ylipäänsä kommentoi yhtään mistään.. kiitos Suvililja.netin Susanna :D ). Tänään, marraskuun viimeisenä lauantaina, kun tätä kirjoittelin, täällä Jokioisilla tuulee lähes myrskylukemissa ja vettä vihmoo vaakatasossa. Eilen oli tällainen keli ja tuleville päiville on luvattu vähintään yhtä paskamaista keliä (EDIT: Eilen maanantaina oli myöskin sangen märkä ja potutusta aiheuttava keli, ja illalla kun jalkarättisateessa keräilin painavia vettätiputtavia loimia kuivumaan jonnekin missä ne eivät kuivu, ei voinut taaskaan muuta kuin nauraa..)..

Kaipuu jonkun muun kuin tällaisen talven perään on vahva, siksipä huomaan, että katselen lentoja Lappiin ja toivon putoavani jonkinlaiseen rahasäiliöön, että josko taas saisi viime tammikuun kaltaisen reissun onnistumaan. Tosin pelkkä ajatus "minä niin HALUAN päästä Lappiin" ei kartuta matkakassaa sen tuhannen euron edestä, mitä vajaan viikon loma kaikkinensa kustantaa..

Mutta onneksi kuvat hiukan lohduttavat, piristävät. Tässä siis teille, tammikuista Saariselkää, olkaa hyvät.









Huomenna ehkä hahmotamme, miksi hevosten kuvaaminen voi olla hiukan haastavaa, ainakin jos yrittää ajatuksella "ihan vain nopeasti  käväisen kuvaamassa tuota laumaa, mikä kaukana laiduntaa"..

Terkuin
Minna (lisää valokuviani löytyy täältä)
viimevuotiseen joulukalenteriini pääsee tästä

Ai niin se kisa. Käy päivittäin katsomassa kuvapostaukseni, ainakin ajalla 1.-17. joulukuuta, kerää sieltä ISOLLA kirjoitetut sanat, laita järjestykseen niin, että tulee jonkinlainen lause/ virke (improvisaatio on sallittua, kunhan kaikki sanat tulevat käytetyiksi; tänään oli yksi sana, muina päivinä voi olla useampia). Lähetä hengentuotteesi minulle minna @ paivakummunhevostila.fi perjantaihin 18.12. kello 12 mennessä (siten ehtii vielä postiin tuona perjantaina, ja perille jouluksi). Laita sähköpostiisi myös osoitteesi sekä tieto siitä haluatko, mikäli arpaonni kohdallesi osuu, seinäkalenterin suomenhevosten vai fwb-hevosten kuvilla. Koska sellaisen ajattelin teille lahjoittaa. Jos ei uskalla luottaa arpaonneensa, saa kalentereita edelleen tilata, tuohon samaan sähköpostiosoitteeseen voi tilaukset laittaa. Täältä löydät lisätietoa kalentereista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.