torstai 10. joulukuuta 2015

10. joulukuuta/ Tähtihetkiäni

Aiemmin näytin jo kuvia, missä maisema ja sääolot OLIVAT kohdillaan (käy kurkkaamassa!) mutta missä saattoi olla jotain ylimääräistä, hiukan häiritsevää.. Kaunis usvainen maisema jää hiukan pimentoon ja näyttää PÖHKÖLTÄ, jos kuvan jossain reunassa näkyy turpakarvoja, hännähuiskaus tai muuta vastaavaa.. Tässä postauksessa haluan näyttää ne hetket, missä turvat ja karvat ja usvat ja planeettojen asennot ovat olleet siten, että tulen muistamaan nuo hetket ikuisesti (toivottavasti myös koneeni kovalevy, muistitikku sekä ulkoinen kovalevy ne säästävät..)








Huomenna ollaan Tärppänä.

Torstai(keskiviikko?perjantai?)terkuin 
Minna, 
joka taas tahtoo kertoa, että kalentereita on vielä jäljellä. Lisää niistä täältä!

2 kommenttia:

  1. Näissä kuvissa todellakin kaikki on kohdillaan - upeita kuvia! Taas yksi osoitus siitä, miksi välillä kannattaisi nousta sängystä normaalia aikaisemmin tai olla myöhemmin illalla liikkeellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Totta tuo, vaan helppoahan se on vaikkapa syys- ja lokakuussa; kesä- ja heinäkuu meinaavat käydä välillä raskaiksi, kun tunnit (=yöunet..) siinä ilta- ja aamu-usvien välillä jäävät hiukan vähiin.. :D

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.