sunnuntai 13. joulukuuta 2015

13. joulukuuta/ Karva vs. karva

Kuvat katsottuasi ei liene epäselvää, mistä nimi "Klippauksia ja KARVATURJAKKEITA" tulee.. Se klipattu muutti vuosi sitten pois (ja on muuten nykyään tosi sileä ja hieno kilpaponi!), mutta turjakkeet ovat täällä vielä (ja tällä hetkellä NÄYTTÄVÄT lähinnä hyvin karvaisilta palloilta :D )

Onnen Veikko talviturjakkeena sekä sileässä kesäkarvassa että rutkasti komistuneena (kaksivuotistalvella ja kolmevuotiskesänään).

Kaksivuotias Kiahan Bonfire tämän vuoden alussa ja kesänä.

P.S. Tämä on muuten myynnissä, lisää kuvia tästä fwb-oriista löytyy täältä. On kyllä ollut niin helppo niin peruskäsittelyssä että juoksutuksen opettelun sekä satulaan totuttamisen kanssa, etten tiedä haluanko että tämä myydään.. :D :P

Tähti-Ventti kaksi vuotta sitten talvella ja tänä syksynä. Ylpeänä omistajana voin todeta, että karvan lisäksi muuttunutta on ratsastettavuus sekä sen kyky kantaa itsensä.

Vuotias Cashman tämän vuoden alussa, ja elokuun lopussa. Pitkään tämä irrotti sekä talvi- että varsakarvaansa, meinasi jo usko loppua, vaan kuoriutuihan sieltä komea orivarsa :D

Muskettisoturi tämän vuoden huhtikuussa ja toukokuussa.

Kaksivuotias Kiahan Sebastian tämän vuoden huhtikuussa ja toukokuussa. Sai sekä massaa, korkeutta että komean karvan kuvien välisenä aikana; oli älyttömän komea kesällä!

Huomenna (epä?)onnistuneita kuvia.

Sunnuntaiterkuin
Minna

P.S. Älkää hermostuko sanojenne kanssa, vapaa improvisaatio toimii tässä hommassa loistavasti ja jos tarinan kirjoittaa, saa sinne lisätä tarvittavia sanoja sekä päästää Valtaisan Luovuutensa vapaaksi!

1 kommentti:

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.