keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2. joulukuuta/ Ai vähän utelias?!

Onnekseni minulla on ollut AIKAA näiden kuvien ottohetkellä, oli se sitten ollut aamuneljältä tai -kuudelta tai keskiyöllä. Jos ei aikaa olisi ollut, olisi saattanut harmittaa, että kuvasaaliiksi kertyi KOMEITA kuvia turpakarvoista, korvista, otsatukasta. Hevosen luonteenpiirteistä uteliaisuus on ehkä hurmaavin, kuvaushetkellä tosin.. no, katsokaa itse.

Huomenna tutustutaan uusiin otuksiin. Tai vanhoihin tuttuihin, jotka ovat olleet kauan poissa. Tai ihan vain hetken..

Terkuin

3 kommenttia:

 1. upeita upeita upeita kuvia! ihan mahtava tunnelma ja värit ikuistettu. Ihan oikeasti, pysähdyttävän upeita! :)
  http://pilanpaiten.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kovasti paljon! Nämä ovat vielä noiden kuvaushetkien "epäonnistuneita" kuvia (kaikessa hilpeydessään), onnekseni noista kaikista löytyy sellaisia kuvia, missä planeettojen asennot ja tähdet ovat olleet suotuisia ja kaikki kuvan tekijät ovat oikeassa kohdassa :)

   Poista
  2. Unohtui.. Ensi tiistaina 8. on päivän aiheena "Kuvaajan Tähtihetket", käy kurkkaamassa silloin, mitä tarkoitan noilla onnistuneilla kuvilla.

   Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.