keskiviikko 16. joulukuuta 2015

16. joulukuuta/ Hepulit. Vahvat.

Koska orivarsoja pihatossani asuu, saan harva se päivä olla katsomassa jonkun sortin leikki- tai RIEHUHETKEÄ. Näitäkin kuvia kerääntyi sen verran, että saatte vielä toisen postauksen näitä katsella. Viime vuoden riehut näyttivät tältä :)











Siivosin eilen leivinuunin päältä pois kaiken sinne kuulumattoman, parittomat hanskat ja kengät (!), ehkä-jo-kauan-kauan-sitten-kuivuneet-leivänpalat, tyhjät tulitikkuaskit. Imuroin ja moppasin, imuroinpa samalla koko tuvan katonrajat (sori hämähäkit, no can do, etsikää uudet kodit..) jossain ihme energiapuuskassa. Kannoin uuninpankolle niin minun näköiseni pienen kuusen (=MUOTOPUOLI ja vino, toiselta puolelta tuuhea ja toiselta laiha..), laitoin siihen punaisia huopasydämia ja jouluvalot.

Eiks nyt oo jouluvalmistelut tehty?? :D

Keskiviikkoterkuin
Minna..

.. joka kertoo, että sanoja on nyt annettu kaksikymmentäkolme. Ja että kun huomenna koostaa niistä tarinansa, voi siihen lisäillä ja taivuttaa sanoja ja käyttää mielikuvitustaan, koska annetuista sanoistahan ei mitään vakavaa voi saada aikaiseksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.