torstai 3. joulukuuta 2015

3. joulukuuta/ "Päivää, hauska tavata!"

Saman kaavan mukaan se aina menee, oli sitten kyseessä uusi tuttavuus, tai vanha laumakaveri jota ei ole nähnyt, RIIPPUMATTA siitä onko edellisestä tapaamisesta kulunut tunteja vai kuukausia (oikeasti, jos joku laumassa pitkään ollut asuukin muutaman päivän pihassani olevassa tallissa ja ulkoilee tarhassa; kun se taas laitetaan laumaan, on siellä hetken aikaa samanlaista kuin jos eivät olisi koskaan tavanneetkaan.. :D )








Näistä kuvista tämä on ehdoton lempparini.. :D Kaksitoistavee Veikko, yksivee Valtteri ja kaksivee Paavo.

Monesti minulta kysytään, miten pikkuvarsat pärjäävät isompien kanssa samassa laumassa. Pentu näyttää, että hyvin. Ne pääsevät kääntymään ja liikkumaan niin nopeasti (ja mahtuvat väistelemään pienistäkin väleistä), että isommat vasta funtsailevat kääntymistä, kun kakara on mennyt jo kakskytä metriä uuteen suuntaan.. :D



Huomenna kaikki on mustavalkoista.

Terkuin Minna/ Päiväkummun Hevostila

1 kommentti:

  1. Mä jo täällä odottelen tän päivän postausta ;) Sun kuvat piristää aina!! -Ella

    VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.