maanantai 21. joulukuuta 2015

21. joulukuuta/ Nyt on kiire..

..tai sitten vain on olemassa mieltymys tai halu edetä nopeasti seuraavaan paikkaa; tai, mikä parempaa, into olla matkalla mikä nyt vain sattuu etenemään nopeasti ja jota perille päästyään voikin sitten jatkaa, ihan vain huvin vuoksi.

















Huomenna aurinko nousee (vaikkemme todennäköisesti sitä pilviltä näe) kello nollayhdeksänkolmekymmentäkuusi ja laskee kello viisitoistayksitoista, eli siis päivän pituus täällä Jokioisilla on säälittävät viisi tuntia ja kolmekymmentäviisi minuuttia. Onneksi huomenna on talvipäivänseisaus, joka on aina antanut minulle syyn esittää pienen riemutanssin. Suunta on valoa kohti, sen kunniaksi huomenna aurinkoisia kuvia.

Maanantaiterkuin
Minna..
..joka edelleen taistelee Suurta ja Huojuvaa Pyykkivuorta vastaan ja joutuu taistelunsa taistelemaan kahteen kertaan; silloin kun likaiset vaatteet vyöryvät pyykkikorista lattialle ja silloin kun ne puhtaina peittävät tyystin yhden nojatuolin ja ne täytyisi viikata kaappiin. 

Mites teidän muiden joulusiivoukset, yhtä vaiheessa kuin minulla? :D



1 kommentti:

  1. Mun piti eilen siivota huone; kaks koneellista pyykkiä pesty ja saappaat kiiltää putsattuina ja rasvattuina :D -Ella

    VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.