perjantai 4. joulukuuta 2015

4. joulukuuta/ Mustavalkoista


Elämä ei ole mustavalkoista, mutta valokuvat HYVINKIN. Tämänpäivän kuvat saatkin katsoa (jos vaan viitsit) ihan oikeankokoisina ja laatuisina. Allaolevaa siskoni koiran kuvaa klikkaamalla pääset kuvat.fi-sivuilleni, jossa on ihan oma kansionsa mustavalkokuvilla (ja jossa on vain murto-osa kaikista kuvista, mitkä mielestäni toimisivat mustavalkoisina).Huomenna on kissanpäivät :D

Terkuin Minna, joka tiedustelee, että onhan teille nyt kerääntynyt jo viisi sanaa?! (Joulunajan kisan säännöt täällä )

P.S. Anteeksi iltaan asti venynyt postaus. Olin koko päivän kuvaamassa NIIN hienoja ratsukoita Top Dressagen nuorten hevosten katsastustilaisuudessa Ypäjällä. Sieltä piti ajaa rallia kotiin, kun myrsky oli poikkaissut sähköt. Nyt kulkee sähköt vaan ans kattoo kui käy, jos sää jatkuu tuollaisena kuin mitä nyt viikonlopulle on luvattu..

Pakko tähän lopuksi on laittaa yksi kuva tältä päivältä, hevonen johon ihastuin ihan tyystin.. Kira Kanerva ja viisivuotias fwb-ruuna Browmoor (Benetton Dream - De Niro)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.