keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Junnujen hankitreeni, osa 2/2

Olen puolen päivää opiskellut uuden kuvankäsittelyohjelman käyttöä, ja nyt on pakko tulla rentoutumaan tänne tuttuun bloggerin ja picasan maailmaan.. Että voikin olla NIIN turhauttavaa, kun ei nytjustheti osaakaan täydellisesti käyttää uutta ohjelmaa..tana.

Vaan toisaalta, tämä koneella nakottaminen on ihanan lupsakkaa, ainakin keholle. Aiemmin päivällä kävelytin neljä hevosta tuolla tuoreessa hangessa, yhteensä sen kolme varttia. Toisinaan tulee miettineeksi, onko tässä ammatissa tai tavassani tehdä asioita mitään järkeä; kun tuulla tuiskuttaa päin naamaa ja kahlaan polviani myöten hangessa, enemmän ja vähemmän innokas otus vierellä.. No, hangessa kahlaaminen on tunnetusti erittäin tehokasta harjoittelua hevosille, miksei siis laiskanpulskealle talliyrittäjällekin?! :D

Laitumillani on avo-ojat, minkä yli tällainen töppöjalkainen ihminen pääsee ihan helposti, pienellä harppauksella. Hevoset yleensä astuvat ojien yli, toisinaan saattaa tulla hiukan.. hmm.. ylimitoitettuja loikkia :D Tässä teidän katseltavaksenne näitä ojien ylityksiä, muutamalta eri päivältä. 


Jarrut pohjaan (ja kuvaajalla on nauramiseltaan ongelmia pitää kamera vakaana..)!

Uskotteko kun sanon, että välillä siellä on koko lauma yhdessä kasassa, kun ensimmäinen heittääkin liinat kiinni, juuri ennen ojaa?!

Järjestys eri, idea sama.. Liinat kiinni!


"Voiko kahlata??    


Hetki niillä menee ennen kuin hahmottavat, miten saadaan matka jatkumaan jouhevasti, ilman pahoja töksähdyksiä.    
Muistattehan kaikki kuvakilpailun?! Aikaa kuvien lähettämiseen on tämän viikon lauantaihin saakka; vielä ehtii kaivelemaan epäonnistuneiden ratsastushetkien kuvia! (Kilpailuohjeet täällä!)

Seuraavassa postauksessa, tämän viikon sunnuntaina, onkin sitten teidän kuvianne ja tuon kuvakilpailun tulokset (arvatkaa olenko jo täällä itsekseni naureskellut kuvillenne!).

Keskiviikkoterkuin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.