maanantai 5. tammikuuta 2015

Vanhan kertausta ja uuden katsomista.



Kun nyt taas on luvattu tällainen muutaman päivän kipakka pakkasjakso (ennen muutaman päivän vesisateita), kaivoin esiin vuoden takaisen postaukseni pakkasesta, hevosten liikuttamisesta ja loimittamisesta. Asiaa lähestytään muun muassa ratsastuskouluyrittäjän, muutamankin eri ikäisen ja -tyyppisen hevosen omistajan ja issikkatalliyrittäjän mielipiteen kautta. Jos vaan jaksat, klikkaa alla olevaa kuvaa ja käy lukemassa!


http://paivakummunpihatto.blogspot.fi/2014/01/hevosista-ratsastajista-ja-pakkasesta.html


Olen ennen tehnyt vuodenvaihteen tietämillä kuvakollaasin parhaista tai muistiinpainuvimmista hetkistä. Nyt, kun valokuvaukseni lisääntyi huikeasti JA hienoja hetkiä oli runsaasti, en saanut kaikkea mahtumaan yhteen kuvakollaasiin. Tein videon. Jos vaan millään jaksat; istu alas, laita koneesi äänet kovemmalle ja nauti :)


JA vielä yksi lisää tähän sekametelisoppapostaukseen..

Käynnissä on uusi kuvakilpailu, josta päätin muutama päivä takaperin, kun sää oli kertakaikkisen hanurista ja olin jo tuijottanut ja ihaillut aiempia teidän kuvistanne tehtyjä postauksia ( kesä ja talvi. )  Siispä tässä, uusi kuvakilpailu, johon jo tulleita kuvia olen täällä issekseni naureskellut vatsaani pidellen. Kilpailuaika päättyy tämän viikon lauantaina kello kuusitoista, eli vielä ehdit kaivella kuva-arkistojasi. Klikkaa allaolevaa kuvaa, pääset lukemaan kilpailuohjeet!

https://www.facebook.com/paivakummunhevostila/photos/a.448052265224297.116154.398338043529053/970364922993026/?type=1&theater



Tiistaiterveisin

P.S. En ole unohtanut sitä "Junnujen hankitreeni osa 2/2"-postausta. Tulee kyllä :)

4 kommenttia:

  1. Hah, kerrankin kisa, johon minäkin voin osallistua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä näkynyt sähköpostissani teidän ratsastuskuvia.. winkwink.. :D

      Poista
  2. tossa videossa oli aivan ihana musiikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Kuulin tuon Bassnectarin Butterfly-biisin ensimmäisen kerran eräässä timelapsessa, missä kuvattiin revontulia ja voi hyvänen aika, että teki vaikutuksen.

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.