sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Junnujen hankitreeni, osa 1/2

Tätä toivoinkin, kun jätin laidunaidat purkamatta. Lunta, lunta ja lunta. Nyt tuli hiukan, joten herra hevoiset ovat päässeet riekkumaan laitumelle. Voi hevosten riemua kun saa painella täysillä ilman että heti tulee aita vastaan ja voi kuvaajan riemua kun saa taas kunnon kuvia!

Kolmevuotiaaksi kääntyvä Lauri sekä kohta kaksivuotiaat Paavo ja Seppo.

"Me ollaan uljaita"..

.. "ja me mennään lujaa!"



Varsin mallikelpoista askellusta! Tätä katsellessa ei haittaa, vaikka varpaat jäätyvät eikä sormiaan enää tunne..

Seppo-koira? :D

Ojat ja hanki - hevosten lihasvoima, -kestävyys ja -massa kasvavat kohisten. Jes!

Hei me ollaan villihevosia-kuvasarjan ziljoonannes osa.. :D

Nämä kuvasin joulupäivänä. Tapanina paistoi aurinko ja pelloilla oli usvaa joten pahoitteluni, joudutte toisen samanlaisen kuvasatsin katselemaan seuraavassa postauksessa.

Sunnuntai(onkohan nyt sunnuntai vai maanantai vai mikähän on??)terkuin

P.S. Lupasin tämän postauksen jo eiliselle. Syvimmät pahoitteluni viivästymisestä, kesti kun piti loikahdella pelloilla hevosia kuvaten sekä myös käydä kurkkaamassa ja hoitamassa tutuntutun ponin jalkaan tullutta haavaa. Että voivatkin olla pieniä eläimiä nuo ponit, kertakaikkisen käsittämätöntä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.