tiistai 23. joulukuuta 2014

23. luukku; On hanget korkeat nietokset.. no, jouluaatonaatto ainakin!

Kuvakilpailuun tulleista kuvista toinen osa - talvikuvat. Kuvakilpailun tulokset täällä ja kesäkuvat täällä.Tänäänkin miljoonat kiitokset kaikille suomenhevosistaan kuvia ottaneille ja lähettäneille, tämä oli minulle erittäin mieluisaa puuhaa. Niin mieluisaa, että voisi ottaa uusiksi?! :D

Tässä talvisia kuvia jouluaatonaaton kunniaksi, olkaa hyvät!


Nostan ISOSTI hattua kaikille teille, ketkä teette suomenhevostenne kanssa Ihan Oikeita Töitä (ratsu- ja ravipuolta lainkaan väheksymättä, tietenkään). Itse haaveilen omani kanssa tällaisesta aina, kun isäntä tai minä hiki päässä isäntä raijaamme  puita metsästä tai kärräämme hiekkaa tai teemme lumitöitä, samalla katsellen suokkiamme, joka viettää lupsakoita päiviä heinäkasansa äärellä.. :D Kiitos Heikki Saukko ja Jaana Korja!

Kiitos kuvistanne Minna Kallonen, Aada Kivenjuuri, Sanna Heikkilä sekä Irma Leppäkosken ottaman kuvan lähettänyt Sanna Sainio!

Kuvaaville ihmisille pähkinää purtavaksi, kuinkahan pitkä on ollut valotusaika?! :D Kiitos Hanna Rannanjärvi, kun lähetit kuvan, joka on osa Oodi Suomenhevoselle-valokuvaprojektiasi ( omat sivut )

Ai että minä henkilökohtaisesti pidän tästä kuvakilpailussa toiseksi tulleesta hyvänmielen kuvasta, jonka on ottanut Mia Korte!

Tämäkin Teija Härmäahon ottama, kertakaikkisen rakastettava kuva Tiina Vähäsarjasta hevosensa Fortterin kanssa keikkui kuvakilpailussa muutaman muun kuvan kanssa pitkään välillä toinen-seitsemäs, vaan kun ei voi kaikkia laittaa ykköseksi.. :(

Mutta voi mikä ilo ja riemu ja tunnelma, kiitos siitä!

Minun hevosestani ja Ponitytöstä sekä hoidettavistani lumisia kuvia. Nyt näyttäisi säätiedoitukset hyvältä; lumi tuli jo, ja ilmeisesti aurinkokin näyttäytyy vielä tämän vuoden puolella. Kameran akku on jo ladattu valmiiksi..

Voivoivoi. Mitäs ihmettä minä sitten teen, kun ei tarvitse/ saa joka päivä kirjoitella teille??? No, tämä päivä menee askarrellessa huomisen eli jouluaaton luukkua. Mikäli tekniikka ei petä/ tietokone lennä seinään/ kissat toistuvasti kaada joulukuusta/ suklaaöverit iske, on luvassa video, jonka itseni tuntien saan valmiiksi tulevan yön pikkutunteina (koska huomisaamusta kone pysyy kiinni tapaninpäivään asti). Että jos (teilläkin) on vielä hiukan vaiheessa jouluvalmistelut, tulkaa kurkkimaan tänne joskus yön tunteina, josko olisi jo jouluaaton luukku auki :)

Pitäisi-kait-kiirehtiä-mutta-taidankin-ottaa-glögin-ja-nauraa-kissojen-kuusenkoristeiden-kanssa-leikkimisille-terveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.