perjantai 19. joulukuuta 2014

19. luukku; Perskärpänen

Toissapäiväisestä luukusta (Iholla) ja aiemmin postatusta (Villihevoset) löytyy kuvia hevosten leikistä. Näistä kolmesta luukusta saa jo käsityksen hevosten leikin kulusta. Kun orivarsoja täällä hoidan, minulla on harva se päivä ilo seurata ja kuvata tällaista touhuilua (paitsi loka-masrraskuusta, jolloin hevoset möllöttävät sisällä, eikä kameran valotus riitä ollleeeenkaaaan nopeasti etenevien otuksien kuvaamiseen..).

Tämä voisi kyllä olla myös postaus nimeltä "Piimis - tuo leikkijöiden ykkönen", koska eräs tietty harmaa nuori ori löytyy melko useasta kuvasta :D (Piimiksen omaan postaukseen täältä! )


Perskärpäsestä..


..takanaroikkujaksi ja potkujen väistelijäksi.

Kaikki suomenhevosia kuvaavat ihmiset, muistattehan kuvakilpailun (ohjeet postauksen lopussa)! Kilpailuaika päättyy huomenna lauantaina kello 16.

Huomenna piehtaroidaan.. ja tämä talliyrittäjä alkaa hahmottaa, että olisi varmaan aika alkaa siivoilla kotia, hankkia lahjoja jne.  Nimim. Onkspakkohötkyilläjouluntakiajoseihuvita.. :D

Perjantaiterkuin


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.