torstai 4. joulukuuta 2014

4. luukku; Ponityttö


Kun katselee kaikkia vuosikymmenien aikana kuvattuja meidän perheemme kuvia, ymmärtää, mistä Ponitytön ilveily-kuotoilu-naamanvääntely juontaa juurensa. Ei se raukka aina osaa pitää naamaansa vakavana, kun on joutunut minun ja siskoni ja äitini ja enoni ja mieheni ja ja ja vaikutuspiirissä elämään :D Hän on onneksi (ainakin ennen teini-ikäänsä) ollut sangen vapaamielinen ja rohkea otus; antoi siis luvan näiden kuvien julkaisemiselle. Teen myöhemmin oman postauksensa Ponitytön ratsuista, vähän kuin piiiitkäääään kauden loppumisen kunniaksi; näyttämään teille ja MEILle miten kaikenkarvaisiin ratsuihin olemme hänen kauttaan saaneet tutustua.

Tässä tällainen keräilyerä. Älkää vaan kysy miksi juuri nämä ja mikä logiikka näissä on. Ei nimittäin hajuakaan.


Nii oliks nää niitä pelottavia orivarsoja?!?

Vatsalihakset ne vatsalihakset!!

Hmm.. En nyt ihan oikein tiedä, mitä loitsua tässä hyräillään.. :D

??

Tämän kuvan kohdalla Veera saattoi katsahtaa hiukan anovasti minuun, "onks sun ihan pakko laittaa tuo kuva??". Jep, ihan pakko :D

Täysin sivuutan Veeran ja totean, että onpa Charly hyvännäköinen tässä (ikää kuitenkin kahdeksantoista vuotta)!

Koska joulukalenterikilpailun päivän tavu löytyy jo tuolta ylempää tekstistä, voitta nyt vain jättää huomiotta nämä isolla kirjoitetut.. JOS et pidä puhelimestasi JA olet juuri puutyöntunnilla JA vieressäsi on luokan riiviöpoika vasara kädessään ÄLÄ NYT HELVETISSÄ sano, että "voi kunpa tuo menisi rikki, niin saisin uuden puhelimen".

Opettajille pieni vinkki.. Keksikää nyt äitienpäivälahjaksi istutettavaksi joku hiukan pienikasvuisempi laji kuin kesäkurpitsa!!

Sukunsa perinteitä kunnioittaen.

Menossa lähes eri suuntiin, mutta jos hyvällä pössiksellä niin mikäs siinä..

Huomenna neljä hevosta näyttää, kuinka talvikarva on muutaman karvakilon verran karvaisempaa kuin kesäkarva (tämä on kyllä yksi omista joulukalenteriluukkusuosikeistani)..

Torstaiterkuin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.