tiistai 16. joulukuuta 2014

16. luukku; Tasatahtiin tässä mennään.

Näin kun äkkiseltään asiaa miettii, niin kyllä hevoset laumassa liikkuessaan pyrkivät askeltamaan samaan tahtiin. Onko se sitten helpompi edetä niin, vai mikä tekee, sitä en tiedä. Mutta kyllä siellä mennään samassa askellajissa ja samaan suuntaan (vaikka vain suoraan mentäisiinkin eteenpäin).

Siispä tiistain kunniaksi, tasatahtiin :)

Nämä kaksivuotiaat olivat tässä tosi hyviä :)

No eri jalat menollaan mutta niin hilpeä kuva muuten, että pakko oli tämä laittaa. Rakas KattiKatti edesmenneen veljensä Jedin kanssa (että ikävä kuopaisee syvältä, edelleen, vaikka tuon pennnun kuolemasta on jo yli vuosi :( )

Kevyttä askellusta kevyessä lumisateessa.

Taas nämä.

Ehkä hienoinen riehuvire tässä menossa, mutta tasajalkaa kaikki tyynni :D

Jep. Tasan tasajalkaa.

Hei. Mä olen ihan kauhean onnellinen. Joulukalenterin kilpailuaikaa on jäljellä tämän päivän puoleenpäivään saakka, ja vastauksia on jo tullut jonniin verran. Eli siis todistettavasti on ihmisiä, ketkä ihan oikeasti jaksavat tätä blogiani lukea.. Olen onnellinen, ja erittäin iloinen. Kiitos :)

Huomenna ollaan iholla. Tiukasti.

Niin ja toivottavasti te kaivelette kuvia kesäsuomenhevosista ja talvisuomenhevosista, koska kuvakilpailuaikaa on vielä lauantaihin saakka :) (Klikkaa tuosta kuvasta, pääset pari luukkua taaksepäin, missä ohjeet. Jos ei tapahdu mitään, voit todeta, että talliyrittäjä ei osannutkaan tehdä kuvasta linkkiä.. :D )


http://paivakummunpihatto.blogspot.fi/2014/12/11-luukku-loikahtelee-kameran-kanssa.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.