sunnuntai 7. joulukuuta 2014

7. luukku; Nyt mennään, mennään jo!



Tuo oikean alareunan kuva kertoo, miltä Päiväkummun tilan lato näytti ennen kuin siitä tehtiin pihatto. Kaunis ja vanha oli koivu (arvatkaa kuinka KINKkistä oli sen halkominen, se kun oli kierompi kuin savolainen myyntimies..), vaan vähän hankalahan se olisi ollut jos siihen olisi jätetty, kun suurinpiirtein portin paikalla oli.

P.S. Voisiko tänä talvena tulla yhtä paljon lunta?!



Ei mennä peräkanaa eikä pierupukkilaukkaa, nyt ihan vaan mennään.


Kiistämättä valokuvauksellisen elämäni tähtihetkiä...

..kuin myös tämä.

Puolivuotiaana Seppo osasi mennä matalana ja lujaa.. ei ehkä se kouluratsun toivottavin etenemismuoto.. :D

Elvis, kiltti pieni (?) hevonen. Että minä tykkäsin tästä jättiläisestä, lempeä ja hyvä laumajohtaja ja oikeasti kiltti kuin mikä.

P.S. Ainakin jossain vaiheessa Elvis oli myytävänä, joten jos jotakuta sattuu hyvä ratsu kiinnostamaan, voin selvittää vieläkö tämä ruuna on uutta kotia vailla.

Ei ehkä liikemekaniikan kannalta/ valokuvauksellisesti paras hetki ottaa kuvaa, kun viidestä vain kahdella on takajalka maassa, mutta mennään tämän kanssa fiilispohjalta.. jooko?!

Kaksivuotiaat Sisu ja Piimis. Menivät. Moneen suuntaan. Rauhallisemmin, vauhdikkaammin. Normaalilla etenemistyylillä, tai sitten takajalat taivasta kohti.

Kaulakappalen kiinnitys tarroilla - toimii rauhallisille, aikuisille ja yksintarhaaville. Vaan mites vauhdikkaalla nuorella, joka tarhaa vielä nuoremman kanssa?? Tuhoontuomittu yritys, niin kuin näkyy.




Jos näkee ohi Laurin laiheliiniolemuksen, voi nauttia tästä hulmutukkakuvasta :D (Ja jos ei pysty näkemään muuta kuin kuivan ja hoikan olemuksen, voin kertoa, että nyt, vuotta myöhemmin, hevonen näyttää jo paljon paremmalta, joskin sen koko on kyllä jotain.. hyvin korkeaa. Kolmevuotiaaksi kääntyvä ori, jonka lautaskorkeus on nyt noin 175cm ja joka on, edelleen/ jälleen, takakorkea..)

Huomenna maanantaina haukotellaan ja ollaan väsyneitä.

Hyvää ja lupsakkaa sunnuntaita toivottaen

2 kommenttia:

  1. VAU noita kahtaa ekaa kuvaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos. Olen itsekin onnellinen siitä, että minulla on ollut mahdollisuus ottaa moisia kuvia. Huonoa tosin on se, että kesällä jäävät yöunet hiukan lyhyiksi, kun on upeita auringonlaskuja ja iltausvia ja aamulla vielä kauniimpaa :)

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.