maanantai 1. joulukuuta 2014

1. luukku; "Kukas sinä olet?"


Nyt on joulukuu. Hirmu kiva. Etenkin kun olen aina sanonut, että loka- ja marraskuu pitäisi poistaa kalenterista ihan kokonaan. Kaikista harmaimpina päivinä (miten se usva onkaan kesällä niin ihanaa ja marraskuussa ihan hanurista?!) tuntuu, että tarvitsisi sekä ihmisille että hevosille laittaa PORKkanan roikkumaan nenän eteen, että viitsisi tehdä mitään ylimääräistä. Vaan nyt niistä on päästy, kunnialla; harmaat ja usvaiset päivät joulukuussa ovat taas ihan eri asia kuin marraskuussa.. Jep, Minnan logiikkaa.. :D

Mutta tässä, tutustumisia. Kaikista vauhdikkaimmat löytyvät omista postauksistaan, viimeiseen osaan pääsee täältä


 Siinä missä Elvis oli korkea niin Heku (joka sekin siis on hevosen mitoissa) oli sitten.. no.. eri suuntaan ulottuvainen :D

Että onkin edustava kuva..  jos ei muuta niin selittämään miksi blogini nimi on "Karvaturjakkeita..." Karvaisia ja likaisia otuksia kaikki tyynni.. Selitä tässä nyt sitten, että "hei tuo yksi on Osmiumista ja tuo toinen on Königin's Sohnista ja sitten tuo harmaa on holsteiner-emästä ja Sammaliston nuoresta oriista.." Jep, siis niin kuulen teidän ihailevat huokailut.. :D

Voi kaulat mitkä kaaret! (kunhan katsotte yli takkuisten karvojen ja jouhien..)

Jos joku vielä ihmettelee, miksi hevonen haluaa tulla ihmisenkin kasvojen vierelle, ilmaa puhaltelemaan; tässä syy. Sanovat juuri toisilleen "päivää, kuka sinä olet?".

Vuotiaat ravurivarsat ja ehkä aivan eri metrilukemissa huiteleva Elvis.

Aika kaartuva on tuo ravurinkin kaula! (Joskin se ei kait ollut ihan tyypillisin ravuri rakenteeltaan.. omistajat kutsuivat sitä Hirveksi..)



Huomenna loikitaan, kaikella nuoruuden riemulla ja voimalla. Vaikkei kyllä oikeasti yhtään loikituttaisi.. mutta se piristää, uskoisin.

Terkuin 

P.S. Muistattehan joulukalenterikilpailun? Ajalla 1.-15.12. tartteis joka päivä etsiä tekstistä tummennettu tavu, kerätä ne kasaan ja muodostaa sanat ja lause, ja lähettää tuo lause minna(a)paivakummunhevostila.fi viimeistään 16.12. klo 12. Arvon osallistujamäärästä riippuen 1-3 seinäkalenteria ja ehdin postittaa ne juuri sopivasti enenn joulua. Kaikki joulukalenteriluukut tulevat olemaan enemmän ja vähemmän kuvapainotteisia, joten helpostihan yksi tavu löytyy. Eikö?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.