maanantai 15. joulukuuta 2014

15. luukku; On maanantai. AIKUNIHANAA.

Tänään on tavunmetsästyksen viimeinen päivä, jeeiijjj, ja viimeisen päivän kunniaksi tarjoilen tavunne tässä, olkaa hyvä: KUNHÄH?!. Joo. Pahoitteluni, armas äidinkielenopettajani tai te kaikki ja erityisesti Mari Mörö sieltä luovan kirjoittamisen kurssilta.. tällaisia tuotoksia sinä juuri kaipasitkin.. No, tuo nyt vaan on tuollainen ylipitkä tavuke :D 

Nyt voit keittää teetä tai kaakaota tai mitälie ja ottaa mukavan asennon siihen koneen ääreen, ja kerätä joulukalenterin edellisistä luukuista ne neljätoista muuta tavua. Koosta tavuista äärimmäisestä jouluajan filosofoinnista kertova lause, joka antaa suuria  ja upeita elämänohjeita. Lähetä lause minulle sähköpostiini minna(a)paivakummunhevostila.fi HUOMISEEN KELLO 12 MENNESSÄ! Jotain palkintoahan taisin luvata kaikkien lauseenlähettäjien kesken arvottavaksi :D


Mutta siis maanantaihin. Koska viime maanantainakin valitin superpaskaa säätä ja nuhaista oloani, voinkin nyt olla erilainen, ja kertoa, että tämä maanantai oli aivan erilainen (okei no sää on kyllä tänäkin maanantaina aivan kamalan ärsyttävä mutta..).

Tänään ei ehtinyt huomioida Maanantain Läsnäoloa, koska rakaspikkumussukkaponityttöni sohlotti koulussa vielä sohlomman kaverinsa kanssa niin, että tytön jalkapöytä muistuttaa enemmän elefantin kuin teinitytön jalkaa, kun siihen päälle kaatui jotain ilmeisen painavaa. Kaikki irtonainen pitäisi naulata kiinni ja juurruttaa paikoilleen sekä lapsen ollessa vauvaiässä että näemmä myös silloin, kun on hössöttävin häslämäisin pörheltävin teini-ikä..


"Ei kiinnosta."

"Älä häiritse me ei haluta sua nyt tänne."


"Ei kuule kiinnosta yhden hännänheilahduksen vertaa.."

"Ei.."

"..enkö jo sanonut sinulle maanantai, mene pois, olet tylsä..

..tai oikeastaan, ei sillä kyllä niin väliä ole. Maanantaitiistailauantaiihansama, oppiskohan tuo ihminenkin joskus sen.."

Huomenna mennään rinta rinnan ja tasatahdissa (ja minä arvon kalenterikilpailun voittajaa, jonka ilmoitan sitten keskiviikkona..)

Terveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.