torstai 18. joulukuuta 2014

18. luukku; Lato silloin kun se vielä oli lato..


..eli miltä näytti Päiväkummun tilan lato silloin kun se ei vielä ollut Päiväkummun Hevostilan makuuhalli.



Tila on hyvä ja toimiva (ainakin kaukaa katsottuna ja noin kauniissa talvisäässä..), vaan mites..

..lato? Kuten jo TÄÄLLÄ kerroin, onneksi oli rakennusinsinööri, joka osasi nähdä ladon tilalla pihattohallin. Muuten olisi ehkä otettu bensakanisteri ja tulitikut käyttöön..


Harkkotiilimuurin laastihan ei kauaa kuivu. Näpsäkkä oli Nipsu-kissa, kun lyhyessä ajassa ehti käydä tallustelemassa.. :D


Keväällä 2012 lato on paikallaan (ja kaikki rojut siellä sisällä), sekä sen matalampi osa (mikä tässä nyt jotenkuten näkyy..).


Sen verran vinkkeli ja harva oli tuo lato ja etenkin sen matalampi osa, että suoraan siitä otettuja kuvia ei minulle kauheasti ole. Täytyy nyt tyytyä näihin "kato nyt tuolla taustalla se näkyy kehnosti no siellä se nyt kuitenkin on..".

Onhan se.. mielenkiintoinen. Mahtoi urakoitsijaa naurattaa..

Pikkuhiljaa, urakoitsijan ja talkoolaisten voimin..

Ensimmäisenä kautena puolet pihattoalueesta oli maapohjalla. Suomeksi sanottuna aivan mutelikolla, etenkin kun oli varsin sateinen syyskuu. Onneksi talvi oli hyvin luminen, hevoset pystyivät käyttämään koko aidattua aluetta.

Tältä ratsastuskenttä ja pihaton takaseinä näyttivät tänä kesänä, kaksi vuotta tuon raakilevaiheen jälkeen :)

Huomenna ollaan ahterissa kiinni :D

Torstaiterkuin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.