tiistai 23. joulukuuta 2014

24. luukku; Joulurauhaa

Uskokaa tai älkää, olette kahdessakymmenessäneljässä päivässä, täällä blogissani, katsoneet muutamaa kuvaa vaille neljäsataa valokuvaa. Miljoonat kiitokset teille kaikille, jotka olette jaksaneet jokaikinen päivä lukea kirjoituksiani, kehua ja odottaa seuraavan päivän luukkua, sekä kiitokset kaikille teille suomenhevosihmisille, jotka autoitte kuvittamaan muutaman päivän tarinat.

Tein jouluaaton kunniaksi teille kuvakoosteen, johon pääsette klikkaamalla tuota allaolevaa kuvaa.


https://www.youtube.com/watch?v=pQ2cP5lkW5E


Nyt tämä talliyrittäjä vetäytyy irti koneestaan (siitä on hiukan huomauteltu tässä kuluneiden viikkojen aikana..), ottaa glögilasin ja istahtaa sohvalle nauramaan kissoille, jotka huumaantuneena leikkivät kuusenkoristeilla :D

Toivotan teille kaikille rentouttavaa, rauhallista ja onnenhetkillä täytettyä joulua


2 kommenttia:

  1. Olen lukrnut jokaisen luukun, ihan mahtava joulukalenteri! :)

    VastaaPoista
  2. Myöskin minä kahlannut läpi jokaisen luukun, ihanaa katsottavaa :) Rentouttavaa joulua ja onneksi tuli valkoinen joulu (ainakin tänne pk-seudulle)! :) Toki jo odotan innolla uusia postauksia ;)

    VastaaPoista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.