tiistai 2. joulukuuta 2014

2. luukku; "Hei me loikitaan!!"

(Aika kiva fontti mutta mikä ihme tuo t:n viiva on?!)

Nonni. Näitä loikkimiskuvia löytyi sitten kolmen vuoden ajalta (juu-u, kävin kaikki läpi..) aivan valtaisa määrä. En voi olettaa, että jaksatte triljoonaa kuvaa katsoa (mikä muuten on sopiva määrä kuvia yhdessä postauksessa, mielipiteitä?). Mutta kosKA nämä ovat mieltäylentävää katsottavaa, ainakin näinä pimeän surkeina päivinä, työnsin tähän koottuna mukaan parhaat. Olkaa hyvät, toivottavasti piristävät.


Varsat ovat kyllä eksperttejä vapaan koreografian loikahtelussa (sekä vapaalla ollessaan että näyttelyssä..), mutta....aika näpsäkästi nämä sivistyneet (?) hillityt (?) aikuisetkin osaavat tämän loikahtelun jalon taidon. Olivat ne sitten senioriponeja, upeita siitosoreja (kuten kuvan oikean alalaidan holsteiner Lissabon), tai melkein-aikuisia-ratsuja (harmaa nelivuotias Piimis) :DToisille se on luonteenomaisempaa, tuo riemastunut loikahtelu, väittäisin. Ruunikon Jeren loikkia löytyi niin monen kuvan verran, etteivät kaikki mukaan mahtuneet. Sakke myös etevä, ainakin noissa vauhdilla-matkaan-lähdöissä.


Vaan osaavat ne muutkin eläinlajit tämän loikahtelun jalon taidon :D

Toivottavasti löysit päivän tavun, ja jaksat niitä jahdata. Eilen lähtivät seinäkalenterit painoon, kun hyväksyin viimeisen koevedoksen (arvatkaa oliko se hieno!!). Tervetuloa huomennakin täällä käymään; silloin mennään peräkanaa. Tai possujunassa.


Terkuin 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.