perjantai 6. helmikuuta 2015

Kaiken Kansan Kuvakisa..

.. ja "Miten niin hevonen ei osaa lentää?!"-aiheen kärkikuusikko. Huomenna ja ylihuomenna näytän kaikki muutkin kuvat, mille olen saanut nauraa tässä jo muutaman hetken.

Kiitos kaikille osallistujille, tässä kisassa teitä kuvansa lähettäneitä oli yhdeksäntoista. Ihan ä-l-y-t-t-ö-m-ä-n (ai vähänkö on vaikeaa kirjoittaa noin?! :D ) hienoa! Vaan vielä hienompaa on se, kun voin kertoa, että ainakin muutamat seuraavat Kaiken Kansan Kuvakisat ovat saaneet sponsoreita! Seuraavan kisan sponsoriksi ilmoittautui taho, jonka tuotteita olen itse paljon käyttänyt, sekä aivan ehdottomasti vannon niiden nimeen niin, etten mitään muuta enää voi käyttää.

Seuraava Kaiken Kansan Kuvakisa alkaa parin viikon päästä eli 19.2., jolloin myös kerron kisa-aiheen. Sitä odotellessa voitte käydä Scanarab Millcreek Ranchin verkkokaupassa haikailemassa värejä ja kokoja, sillä kaikkien seuraavaan kuvakilpailuun osallistuneiden kesken arvon Ursula Turtiaisen lahjoittaman naruriimun ja riimunnarun, jeeiiijjj! (Ponityttö painotti minulle useaan kertaan, että "sinä et sitten saa sitä itsellesi, vaan arvot sen jollekin lukijallesi!!".. harmi etten saa itse osallistua kisaan.. :D )



Naruriimu, riimuista paras!!

Nonni. Asiaan.

Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvoin (jälleen kerran valtaisan pitkällisten matemaattisten kaavojen tähtitieteellisten ja supersalaisien laskutoimitusten jälkeen) suomenhevosseinäkalenterin voittajaksi Fanttiemo Erjan. Onnea sinulle!


Tämänkertaisen kuvakisan kärkikuusikko/ -seitsikko, olkaat hyvät :)

Kiistatta PARAS KUVA! Emma Kallioniemen ottama ja lähettämä riemastuttava kuva täyttää täydellisesti tehtävänannon sekä on myös kuvauksellisesti erittäin toimiva. Onnea Emma, hyvin kuvattu!

II PARAS KUVA on Katri Martikaisen ottama ja lähettämä kuva koulultaan Hingunniemestä. Sopiva kuvatekstikin tuli mukaan; "Pakkaspäivänä ei palella, kun on kaveri jonka kanssa riehua.".

Aikas viileältä näyttääkin, mitenhän kuvaajan sormet, paleltuivatko?! :D


III PARAS KUVA on Jonna Salorannan lähettämä ja Jutta Haverisen kuvaama.

Tuollaisia kumipalloja on aina mukavampi juoksuttaa kuin ratsastaa, joskin avoin pelto voi joskus olla hiukan.. avoin. Mutta ei siihen mennä sitten yhtään sen enempää.. eihän?! :D

JAETULLA NELJÄNNELLÄ SIJALLA on Uutelan Tallin Eija Albrechtin lähettämä ja Sini Apusen ottama kuva. Eija kirjoittaa, että tämä lämminveriravuri tekee muutakin kuin ravaa, toimikoon tämä kuva siis esimerkkinä siitä, miten mystisen näköistä liikehdintää sai aikaiseksi kuvaaja, joka onnistuu ottamaan kuvan juuri sillä parhaimmalla/ huonoimmalla hetkellä :D

..ja samasta syystä tämä Sanna Heikkilän lähettämä ja Anne Tapolan ottama kuva pääsee samaiselle JAETULLE NELJÄNNELLE SIJALLE. Tokihan kaikki hahmottavat mitä tässä tapahtuu, vaan siltikin se näyttää aina yhtä hassulta, juurikin siltä kuin hevonen lentäisi. Hyvin onnistuttu, Anne :D

Tämän sijoitus lienee sitten kuudes, kun kerran nelosia oli kaksi vaimitensenytmenikään?!

JAETULLA KUUDENNELLA SIJALLA on tämä Emmi Tommolan lähettämä kuva. Hän lähetti kaksi kuvaa tästä samasta puoliveriruunasta, joka ei kuulemma koskaan pukittele. Komeasti se tässä kuitenkin pukittelun jalon taidon taitaa :D

Täytyy myöntää, että komean hevosen lisäksi tässä kuvassa viehätti kesän vihreys ja myös hevosen häntä :)

JAETULLE KUUDENNELLE SIJALLE pääsi tämä Levälän Tallin Rosa Sormusen ottama ja lähettämä kuva. Rosa kirjoitti, että ponilla oli niin kova ralli päällä, ettei hän meinannut ehtiä zoominsa kanssa mukaan.

Vaan ehkäpä siitä tulee tämän kuvan teho, tuo ponin katse on juuri NIIN ponimainen kuin vain katse voi olla.. :D

Kaikki lähettämänne kuvat pääsevät luonnollisesti mukaan postauksiin, huomenna ja ylihuomenna. Miljoonat kiitokset kaikille osallistuneille; hetken voitte levätä ja sitten taas alkaa keräillä kameroitanne. Kuvaussäät onneksi paranevat hiljalleen, ainakin meillä täällä Jokioisilla paistoi tänään aurinko siniseltä taivaalta ja räystään jääpuikot (voivoi talosta karkaa lämpöä harakoille voivoivoi..) tiputtivat vettä, pieni kevään aavistus jo kävi kylässä (ennen luvattua pohjoismyrskytuulta..).

Mukavaa perjantai-iltaa toivottaen ja huomenna teidät taas tänne tervetulleksi toivottaen

P.S. Kesäkuussa on arvonta, johon osallistuu jokainen kuvansa jonkin kuukauden kisaan lähettänyt (POISLUKIEN KÄRKIKOLMIKOT!). Mitä useammin osallistut, sitä parempi mahdollisuus voittaa palkinto! Tällä hetkellä hatunnosto Sanna Heikkilälle, kuka on osallistunut jokaiseen kolmeen kisaan. Hyvähyvä kahdella osallistumisella Satu Sunikka, Reeta Lappi, Terhi Takala, Sarita Saarentausta ja Anniina Kupiainen. (Muistinko kaikki?)

 P.P.S. Jokaisen kuukausikisan kärkikolmikoille on oma kesäkuinen arvontansa. Tässä tämänhetkinen tilanne:
KESÄ/TALVIKISA (Anniina Vuohelainen, Mia Korte, Johanna Niskanen)
RATSASTUSKUVA (Tuuli Jääskeläinen, Elisa Tuisku, Janita Kuismin)
LENTOKUVA (Emma Kallioniemi, Katri Martikainen, Jonna Saloranta)

3 kommenttia:

  1. haha kuvat on hauskoja välillä vain mietin kun loputkin kuvat tulevat miksi kärkikolmikkoon pääsi just noi kuvat.. kun parempiakin oli .. :D itse taas myöhästyin kisasta kokonaan, ens kisaa odotellaan tohkeissaan !! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä itse järjestelen kuvat sen mukaan, miten täyttävät aiheen sekä myös kuinka on onnistuttu kuvan toteuttamisessa. Tässä postauksessa oli muutaman mattimyöhäisen kuva, mitkä tietenkään eivät voineet osallistua itse kisaan tai arvontaan, kun myöhässä tulivat.

      Aivan satavarmasti löytyy eriäviä mielipiteitä, koska mielipiteistä on NIIN parasta taistella :D

      P.S. Seuraava kisa alkaa to 19.2., tuona päivänä käydä täällä kurkkaamassa aihe :)

      Poista
    2. Hah.. tuona päivänä KANNATTAA käydä täällä.. :D

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.