torstai 19. helmikuuta 2015

Kuvaamisista

Vaikkeivät minun kuvani kiinnostaisikaan, lämpimästi suosittelen tuolla kuvasivustolla käymistä, siellä on aivan huikean hienoja kuvia, ympäri maailmaa! Yläpalkista "discover", sieltä voi valita lukuisien kategorioiden kesken, maisemat ihmiset eläimet ja niin edelleen.
Lähtöpisteenä pääsääntöisesti Jokioinen, vaan aina voi kysellä missä päin Etelä-Suomea menen, että josko sattuisin olemaan lähellä, jolloin matkakuluissa säästäisi :)


Siinä oli ihan tarpeeksi minun kuvaamisistani. Sitten teidän kuvaamisiinne; julistan Kaiken Kansan Kuvakisan taas alkaneeksi. Nyt jos koskaan kannattaisi osallistua, sillä 

KAIKKIEN KUVANSA LÄHETTÄNEIDEN KESKEN ARVON SCANARAB MILLCREEK RANCHIN URSULA TURTIAISEN LAHJOITTAMAN NARURIIMUN JA RIIMUNNARUN! Allaolevaa kuvaa klikkaamalla pääset heidän verkkokauppaansa valitsemaan väriä ja kokoa (riimun voittajalle tilausohjeet myöhemmin).
- Kuva, mikä mielestäsi vastaa tehtävänantoa tai esimerkkikuvia. RODULLA EI OLE VÄLIÄ!
- Jokainen voi lähettää MAX 3 KUVAA (minä päätän, millä kuvalla lähettäjä osallistuu kilpailuun, ja vähintään tämä kuva pääsee postaukseen). Sähköpostiin voi liittää pienen tekstin kuvasta kertomaan, tämä julkaistaan mahdollisuuksien mukaan.

 - Mikäli ei ole sinun ottamasi kuva, oltava ehdottomasti kuvaajan lupa ja myös kuvattavien lupa, mikäli haluat lähettää ihmisiä sisältävän kuvan. (Mainitse OMA JA KUVAAJAN NIMET, etu- ja sukunimi, oli kuvaaja sitten sinä tai joku muu.). Kaikkien kuvaajien nimet mainitaan postauksissa.


- Kilpailuaika päättyy KESKIVIIKKONA 4.3. KLO 20. 

- Mikäli haluat kuvasi varmasti pääsevän postauksiin ja osallistuvan parhaiden kuvien valintaan, lähetä kuvat totuttuun tapaan osoitteeseen minna@paivakummunhevostila.fi (mikäli sähköposti ei kuvien suuren koon takia tule läpi, lähetä minna.alaspaa@gmail.com.). Voit lähettää kuvasi facebookin kautta yksityisviestillä (Minna Alaspää), MUTTA MIKÄLI KATSON, ETTÄ KUVANLAATU EI RIITÄ (kiitos facebookin kuvanpakkaamisen..), KUVAA EI VOIDA JULKAISTA POSTAUKSESSA EIKÄ SE SITEN VOI OSALLISTUA KÄRKIKOLMIKON VALINTAAN! Naruriimun arvontaan kuva luonnollisesti osallistuu.

- Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla, minulla on käyttöoikeus käyttää kuvia tässä blogissani paivakummunpihatto.blogspot.fi. Tulokset julkistan postauksessa to 5.3. illalla, muut kuvat esittelen yhdessä tai kahdessa postauksessa viimeistään su 8.3. Minulla on oikeus, niin halutessani, jälkikäsitellä kuva mahdollisimman edustavaksi.

- Kaikkien kuvansa lähettäneiden kesken arvon, kuten jo yllä kirjoitin, naruriimun ja riimunnarun.


- Lisäksi palkitsen kolme minun mielestäni parasta kuvaa:
Kärkikolmikon valokuvien lähettajille valokuvasuurennokset 20x30cm JOKO kilpailijan omasta kuvasta TAI minun hevosmaisemakuvastani (kilpailija saa itse tämän päättää).


HUOM! Jokaisen kuukauden kärkikolmikko tulee osallistumaan kesäkuiseen arvontaa, jonka voittaja saa JOKO Horzen 40,- lahjakortti TAI kilpailijan niin halutessa ja asuessa max.100km:n päässä Jokioisilta, palkinnoksi minut kuvaamaan kilpailijan hevosta/ ratsastusta tms.

HUOMHUOM! Kaikkien yhteen/ useampaan kisaan osallistuneen kesken (poislukien kärkikolmikot) arvotaan kesäkuisessa arvonnassa Horzen 20,- lahjakortti.

Kesäkuun 40,- lahjakortin/ kuvauksen arvonnassa ovat siis jo mukana seuraavat kärkikolmikot:
Anniina Vuohelainen, Mia Korte ja Johanna Niskanen  (täällä kuvat) - kesä/ talvikuvat
Tuuli Jääskeläinen, Elisa Tuisku ja Janita Kuismin (täällä kuvat) - hilpeät ratsastukset

Emma Kallioniemi, Katri Martikainen ja Jonna Saloranta (täällä kuvat) - lentävät hevosetMiellyttäviä ja tuloksekkaita kuvakansioiden kaiveluja ja/tai kuvaushetkiä toivottaen

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoa, että en voi kuin suositella noita naruriimuja! Mulla on kahdella ponilla Ursulan kaupasta ostettu naruriimu ja naru ja tykkään niistä todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla olen.. jollei se nyt jo tullut esiin :D Kun uusi hevonen muuttaa tänne, toki alussa käytän "tavallista" riimua, ja sitten hetken aikaa päällekkäin tavallista ja naruriimua, vaan kun toteamme hevosen kanssa, ettei se jo kärsi vetopaniikista, siirryn pelkkään naruriimuun.

      Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.