lauantai 7. helmikuuta 2015

Kaiken Kansan Lentävät Varsat

Eilisen postauksessa oli tämän "Miten niin hevonen ei osaa lentää?!"-kisan kärkiseitsemikko. Tässä postauksessa lentävät varsat (jotka muuten osaavat lentämisen jalon taidon huikean hienosti!), huomenna kaikki muutkin (on sielläkin muuten ihan pätevää lentoonlähtöä :D ).


Uutelan Tallin Eija Albrecht lähetti kuvan Jousikas-varsasta. Kuvaajana Noora Hämäläinen.

Elli lähetti kuvan, kirjoitti epäilevänsä onko tämä Ilona-varsa saanut heliumia.. :D

Piia Kannonmaa lähetti tämän kuvan; on hänen omasta kasvatistaan itse ottamansa kuva.

Nämä ovat aina kuvaajalle (v)ihastuttavia, eivät ehkä sovi ihan joka tilanteeseen (esim. varsan myynti-ilmoitukseen..), koska näissä joutuu hetken arvailemaan askellajia. Mutta juurikin sen takia ovat NIIN riemastuttavia :D

Levälän Tallin Rosa Sormunen on lähettänyt nämä Miia Aholan ottamat kuvat kuukauden ikäisestä orivarsasta.

Ihanaa, lisää ORIvarsoja, niitä ei voi koskaan olla liikaa :D

Satu Sunikka on lähettänyt nämä kuvat, jotka pitkään keikkuivat "ollako vaiko eikö olla kisan kärjessä?!". Että on osuva nimi varsalla..

Heppu Huoleton <3

Viime kisan voittaja Tuuli Jääskeläinen lähetti ottamansa kuvan.

Koitapas Johanna Niskanen ensi kisassa komentaa Tuuli lähettämään kuvansa ajoissa, että pääsette osallistumaan kisaan ja arvontaan.. :D :D

Jos jäi intoa katsella kuvakisojen tuloksia, löytyy edelliskisojen postaukset; Kesä/Talvikuvat sekä Ratsastuskuvat.


Voi kuulkaa että tämä kuvaava ihminen oli NIIIIIIN onnellinen tänään aamulla; kun auringonnousu kaikkine upeine väreineen näkyi juuri sopivan aikaa, ennen kuin taivas meni pilveen. Vaikka nyt alkaa nostaa tuulta (TAAS.. perkele..), en voi olla (ihan niin paljon) huonolla tuulella, koska sain lokakuun alun jälkeen ensimmäistä kertaa kuvattua varsoja nouseva aurinko taustallaan. Oi onnea!

Teen näistä kuvista oman postauksen loppuviikosta, vaan tähän on pakkopakko laittaa yksi kuva, ihan vaikka siksi, että valakoon se uskoa myös teihin, että oikeaan suuntaan ollaan menossa ja kohta ehkä on valoakin enemmän. (Tänään tajusin, että iltapäivällä viideltä oli vielä edes jotenkin valoisaa. Hiphei!!)
Huomenna taas nähdään, koska tietenkin te kaikki haluatte tulla katsomaan loputkin kuvakisakuvat :)

Lauantaiterkuin

3 kommenttia:

 1. No hitsi kun oli tällä viikolla muuta elämää, että muistin vasta muutamia tunteja liian myöhään kysyä, joko lähetti kuvan!! Et ehkä keksi kategoriaa, johon Tuulilla ei sattuis olemaan ( meiltä ) otettu sopiva kuva!! ;)

  Kiva silti, että laitoit Pikkuvirran Druwez eli Uuwe-varsan kuvan esille. Uuwe on tuossa kuvassa ulkoilemassa ekaa kertaa ja tallista ulos päästyään pinkoi tuolloin rehuladon läpi ja kesällä tyhjillään olleeseen ponien pihattoaitaukseen ja me hermona olleen emon kanssa kiireellä perässä. Ei oltu tuota pihattotarhan kakkendaalia vielä ehditty tuolta kerätä/harata pois, siksi tollanen ällö pohja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miulla on ollu kiirettä töitten ja opiskelun kanssa, ni ei meinaa pysyä asiat kasassa.. :')

   Poista
  2. Ei hätiä mitiä, kyllä näitä kisoja riittää :D

   Poista

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.