sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Kaiken Kansan Lentävät Hevoiset

Anteeksi, että venyi näin myöhään iltaan tämä viimeinen postaus tämänkertaisesta Kaiken Kansan Kuvakisasta. Pihattooni muutti tänään uusi orivarsa, ja ne päivät ovat aina hiukan täydempiä, kun pihatolla tulee vietettyä enemmän aikaa, hevosia ja lauman järjestäytymistä tarkkaillen. Etenkin, jos tulokas on kovin nuori, niin kuin tänään tulleen Keijon tapauksessa :)

Puolitoistavuotias Seppo ja puolivuotias Keijo. SAATTAA olla, että joudun EHKÄ tekemään tämänpäiväisestä ihan oman postauksensa, sen verran täydellisesti varsa(t) käyttäytyi(vät) :)

Tässä vielä loputkin Kuvakisaan tulleista kuvista. Teitä osallistuvia ihmisiä oli yhteensä yhdeksäntoista, jeeeiiijj! Vähän jänskättää löytyykö yhtä suurta intoa seuraavaankin kisaan. Aihe ja ohjeet tulevat tänne blogiin 19.2., kuvien lähetysaikaa on kuun vaihteeseen asti. Sanottakoon, että kun tässä juuri päättyneessä kisassa oltiin osin joka ketara eri ilmansuuntaan, ollaan seuraavassa kisa-aiheessa hyvinkin tukevasti maahan sitoutuneita. Väittäisin, että nyt ovat vahvoilla toooosiiiii laiskojen otusten omistajat.. :D


Lentävi, katollaan olevia ja lentokiihdytyksessä olevien hevosten kuvia, itse ottamiaan, on lähettänyt Eveliina Iso-Möttönen ja Terhi Takala.Kuviaan on lähettänyt, ylärivissä vasemmalta Anna Kokkola, Emmi Tommola ja Mira Lilja.
Alarivissä Tiia Tuulia (Silja Uusitorppa), Piia Kannonmaa ja Sanna Heikkilä (Anne Tapola). (Suluissa ovat kuvaajien nimet, mikäli on joku muu kuin lähettäjä.)

Onko se vakio, että jomkikumpi pää hevosesta on oltava kohti taivasta?! :D


Ylärivin kuvien lähettäjät ovat (suluissa kuvaaja, mikäli joku muu kuin lähettäjä..):
Eija Albrecht (Noora Hämäläinen), Elli ja Reeta Lappi.
Alarivin Sarita Saarentausta (Petra Enberg), Fanttiemo Erja Virta ja Piia Kannonmaa
"..miten niin jompikumpi pää kohti taivasta, pöh, liian helppoa. Irrottakaapas kaikki ketaranne maasta!"Tiina Ahokas lähetti nämä riemastuttavat kuvat.

Miten niin suokit ovat maahan juurtuneita?! :D


Ja vielä piinaan teitä yhdellä kuvallani. JOS haluat, että kaikkien Päiväkummun Hevostilan fb-sivusta tykänneiden kesken arvon 40,- lahjakortin Suskin Puotiin, klikkaa tästä allaolevasta kuvasta, jonka kautta pääset Suskin Puodin sivuille tykkäämään tuosta samaisesta Sepon ja Paavon kuvasta. On siellä toisilla kuvilla jo aivan huimia tykkääjämääriä, mutta aina voi kokeilla, saisiko laitettua hyvän kiertämään. Eli tykkää siellä kuvastani, niin saatan voittaa lahjakortin, jonka sinä saatat voittaa. Älyttömän simppeliä ja loogista vaimitensenytmeni.. :D :D

https://www.facebook.com/suskinpuotiin/photos/a.719505038168984.1073741831.559191197533703/720199934766161/?type=3&theater


Kiitos ja kuulemiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.