torstai 23. huhtikuuta 2015

Irrallaan (ja ilmavasti..)

Onko tarvetta kuvaajalle, jossain päin (Etelä-)Suomea? Tulevana maanantaina 27.päivä olen Ypäjällä, pitkälle iltapäivään kiinni eräässä toistaiseksi-hys-hys-asiassa, vaan illalla olisin vapaa kuvaamaan tallilla, tai kahdella. Jossain vaiheessa touko-kesäkuuta olen liikkeellä Uudellamaalla, toiveita otan vastaan senkin ajankohdan suhteen.


Tässä, ei sen ihmeempiä tarinoita sisältävässä postauksessa, on ihan vaan kuvia; kuinka ilmavaa voikaan olla orivarsojen liikehdintä, kun ne muutaman viikon tauon jälkeen pääsivät kentälle riekkumaan (ja talven mittaisen tauon jälkeen liikkumaan hiekkapohjalla..)

Kolmevuotiaan Laurin laukka; hienoisesti alamäkeen suuntautuvaa??

Kyllä nyt näin pienellä kevyt askel onkin..

..mutta että hiukan alta sataseiskytsenttisellä näin kevyt ravi?


Siinä vaiheessa, kun suomenhevonen alkaa nostaa häntäänsä kohti taivasta ja liitää näin kevyesti, tietää tilanteen olevan jo TODELLA tärppäännyttävä.. :D

Kyllä se suomenhevonenkin osaa liikkua poispäin vetovoimasta!!

Hieno kolmitahtinen laukka. Ei aina ihan itsestäänselvyys suokeille..

Kaksivuotias Seppo.

Mitä korkeammalla häntä, sitä ilmavampi askel. Älä naura, se on ihan totta!

Paavo tulossa ulos irtohypytyskujasta. Tuon sortin loikahteluharjoituksista tulossa oma postauksensa.


Joko olet tykännyt sivustani facebookissa? Toki jonkun verran täällä blogissa nähtyjä kuvia on sielläkin, mutta paljon "ennaltanäkemättömiäkin" löytyy. Ja lähes satavarmasti jokaiselle päivälle tulee jotain katsottavaa :)

Muistathan Kaiken Kansan Kuvakisan "Ei mennyt ihan kuin Strömsössä"? Aikaa kuvien palauttamiseen on tämän kuun viimeiseen päivään saakka. Vielä ehtii :)

Nyt lähden pihatolle. Onneksi on sen verran tuota elopainoa (mistä ihmeestä sitä aina talven aikana kertyy??), etteivät nuo myrskypuuskat pääse viemään mukanaan.. :D

Torstaiterkuin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.