perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kaiken Kansan Läheisyydet, 1/2.

Eilisen postauksessa oli parhaiksi valikoituneet kuvat. Tänään ja huomenna näytän kaikki muutkin kuvat, joista monikin olisi voinut olla kärjessä.. Vaan saman totean kuin aiemminkin; kaikki eivät voi olla kärkikuusikossa. Harmi.

Uusi minikisa alkaa änyyteenyt! Viikon sisään teen (tämänpäiväisen lisäksi) neljä postausta; huomenna "Kaiken Kansan Läheisyydet, 2/2", maanantaina "Talliyrittäjän työpäivä", keskiviikkona "Pihattotallin kevät" ja perjantaina "Messuhötkettä(kö?)".  Jokaisessa postauksessa on muiden kuvien lisäksi yksi kuva, joka on mukana julisteessa ja jonka kuvateksti alkaa "Tarinoita kuvien takana". Etsi tuon kuvan tekstistä ISOLLA KIRJOITETUT sanat, kerää niistä jonkinlainen tolkkuun käyvä lause tai virke (improvisointi on hyvinkin sallittua, jopa toivottavaa, ja myös sanojen taivuttaminen on sallittua, mikäli tuottaa paremman/hilpeämmän lopputuloksen.. :D ). Vaivanpalkaksesi saat alla näkyvän 50x70cm kokoisen, kuvistani tehdyn julisteen KUNHAN pääset sen hakemaan Tampereen Hevosmessujen osastoltani (A 10, yhdessä Hevosenomistajien Keskusliiton kanssa). Toki kaverikin voi hakea. Tai äiti. Tai mies.. :D

Eli. Kerää sanat, muodosta niistä jotain, tule kertomaan se minulle Tampereelle ja avot, juliste on sinun :D

50x70cm juliste. Tulee myös myyntiin messuille. Jokainen tämän julisteen kuvista esitellään, ja niiden kuvateksteistä löytyy sanat :)

Tarinoita Kuvien Takana:
Ihastuttava nelivuotias puoliveriruuna Ruu asui täällä ihan ensimmäisen kauden. Taisipa se muuten olla ENSIMMÄINEN Oikea Asiakas, joka tänne tuli. KIITOS ratsastuksenopettajalleni luottamuksesta :) Kuvan taakse ei liity sen kummemmin mitään tarinaa, siksipä haluaisin näyttää, mitä kuvankäsittelyllä saadaan tehtyä. Vasemman puoleinen on alkuperäinen kuva, oikeanpuoleista olen työstänyt lightroomissa. Onko muutos HYVÄ vai huono, MITÄ olet mieltä?

Ja sitten kuvakisan kuviin.

Kiitos kuvista (ylärivissä vasemmalta) Tuuli Jääskeläinen, Suvi Lyytikäinen, Uutelan Tallin Eija Albrecht sekä
alarivin Suvi Lyytikäinen, Janina Aronen ja Satu Sunikka!

Miten niin hevonen on laumaeläin?!? :D

Kiitos kuvista Janina Aronen, Kati Lauhakangas ja Piia Kannonmaa sekä
Kati Lauhakangas ja Satu Sunikka!

Ihon-  ja sielunhoitoa :) 


Jutta Makkonen kirjoitti: "Tässä minä ja elämäni hevonen, viimeistä kertaa yhdessä, viimeinen yhteinen kuva aamuauringon noustessa."

Mitä tuohon osaisi sanoa.. huokaus :(

Suvi Lehtinen lähetti tämän kuvan, mikä valitettavasti tässä kisassa tippui pois kärjestä ihan vain kuvan huonon laadun takia. Olihan voittajakuvakin epätarkka, mutta vain niin vähän, että sen olisi saanut jälkikäsitellen tarkaksi. Tätä ei olisi saanut "pelastettua", ei millään. Harmillista, sillä tämä olisi ollut upea kuva!

Kiitos kuvienne lähettämisestä Sara Liimatta ja Emilia Lampela (kuvaajana Sanni Pallas); nämä hetket ovat helmiä, joiden voimalla jaksaa pitkään. Kun ollaan vaan ihan hiljaa paikallaan, yhdessä.

Huomisen postauksessa lisää tämänkaltaisia hetkiä, niitä oli ilahduttavan paljon <3


Rauhallista pitkäperjantaita kaikille toivottaen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.