torstai 9. huhtikuuta 2015

Messuhötkettä(kö?)

Tämän kyllä piti tulla vasta huomenna, ja eilen piti tulla "Pihattotallin kevät"-postaus. Mutta koska nyt oikeasti on messuhötkettä (aika yllättävää..), ja kevät on pihatolla vasta alkamaisillaan, menevät postaukset nyt ihan miten sattuu.. (ei yhtään yllättävää, sekään..) :D

Tässä miniminipostauksessa minikisan viidestä kuvasta neljäs, teksteineen tarinoineen. Helpolla ansaitset itsellesi (minusta ainakin tosi hienon) julisteen, jos vaan vähän viitsit etsiä ja askarrella sanoilla. Ohjeet täällä (muistathan, että sanoja saa taivuttaa tarpeen mukaan.. ettei nyt ihan tarvitse ahdistua :D )


50x70cm juliste. Tulossa messuille myyntiin (sekä ahkerille sananvääntelijöille ilmaiseksi :D )


Tarinoita Kuvien Takana:
Voi että. Tuo aamu oli niin TAIANOMAINEN ja hämmästyttävä ja ikimuistoinen, että vieläkin meinaa vaipua huokailuun ja muisteluun, kun sitä miettii. Siis ihan tavallinen aamu, tavallaan, muttei sitten kuitenkaan yhtään tavallinen. Yleensä nukun tuohon aikaan, mutta nyt jostain syystä havahduin hereille ennen neljää. Laitumelle menin juuri sopivaan aikaan, koska kun sinne menee, TULEVAT hevoset tietenkin luoksesi ihmettelemään "aa okei se oli toi eikä sillä mitään ihmeitä ollut mennään takaisin syömään"; eli ne olivat oikein sopivassa kohdassa laidunta siinä vaiheessa, kun AURINKO tuli näkyviin (on paha kuvata aamuisia usvakuvia, jos on neljä turpaa kamerassa kiinni.. ON kokeiltu sekin :D ).

Puolitoista tuntia kuvasin, ja sen jälkeen pyörin sängyssä tunnin, "ei voi nousta näin aikaisin muttei malta nukkuakaan kun tahtoo jo päästä katsomaan kuvia".

Lauri on tässä kuvassa, joka oli yksi aikas monista onnistuneista. Kuvattu 9. kesäkuuta, kello puoli viisi :)

P.S. Tämä kuva tulossa myyntiin myös yksittäisenä julisteena, kokoa 30x40cm.

Hei ihan pakko laittaa nämä kaksi kuvaa, muuten vaan..

Turpa kiinni..

..linssissä. Jep.

Tosi nätti aamu-usva.. kait.

Huomenna sitten Se Oikea "messuhötkettä"-postaus, ja se "Pihattotallin kevät"-postaus siirtyy ensi viikolle.. tai sitten se korvaantuu postauksella, jossa kuvia irtohypytyksestä, jotka luulisin pääseväni vihdoin aloittamaan, jeeeiiij!

Huomiseen, heipat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.