keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Itsensä kantamisesta.





Hippolan toimituksen blogista löytyy ensimmäinen osa "Keho, mieli ja ravitsemus"-sarjasta, jonka lupasin kirjoittaa. Tähän postaukseen keräilin pätkän sieltä toisen täältä.

"Veikkaisin, että on turha ruveta mihinkään syvällisiin ravintoaine-, ravinnontarve- ja liikunnantarveselostuksiin. Nykyisenä blogien sekä menaistenkuntoplussienfitnesslehtien kulta-aikana jokainen on aivan satavarmasti lukenut tai kokeillut jotain, mikä lupaa maat taivaat ja sen kuunkin."

"Sanon aina jumppareilleni, että tällainen ryhdistäytyminen on helpoin ja nopein laihdutuskuuri."





Pääsiäisen mökkilomalla saimme Veeran kanssa otettua venyttelykuvia. Väitän, että tuo ilta-aurinkoinen järvimaisema peittoaa mennen tullen punttiksella otetut kuvat..


"Syynsä siihen kai on, että Hippolan Erika pyysi tällaiselta ei-lihavalta-mutta-hyvinpehmustetulta-talliyrittäjältä juttusarjaa liikunnasta, ravinnosta ja levosta. Hevostenhoitaja-talliyrittäjä, kuntosali- ja aerobicohjaaja sekä melkein viisitoista vuotta sitten (A-P-U-A.. onko jo niin kauan?!) muutamat fitnesskisat käyneenä on matkaani tarttunut jonkun verran tietoa, toivottavasti taitoakin."



"Ei maailmasi tuon tekemisellä ehkä yhtään sen paremmaksi muutu; huolet eivät kaikkoa, elopainosi ei putoa eivätkä ratsastukselliset taitosi yhtään sen paremmiksi muutu (tai.. mistäs tiedät jos et tätä ole koskaan hevosen selässä kokeillut?!)."  

 
"Haluan kuvillani vain näyttää teille, etteivät läskit tai laihuus tai lihasmassa ole naisen elämässä kovin pysyvää, ainakaan pitkässä juoksussa." 


Kerrankin lyhyt postaus. Missä ei ole yhtään mitään hevosista. Hih :D


Aurinkoisin terkuin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Positiivinen palaute on aina ihan ihanaa ja rakentava palaute erittäin tarpeellista; näitä saa siis viljellä enemmänkin. Kiukuttelijat, haukkujat ja nillittäjät voivat hengittää syvään vuorokauden verran ja jos edelleen ovat samaa mieltä, voivat toki sitten kommentoida.